1/0
Připravte si vláčnou bublaninu s rebarborou a jahodami, která je ideální pro letní dny. Kombinace sladkého těsta, svěží rebarbory a jahod doplněná křupavou drobenkou zaručí, že si tento dezert zamilujete. Jednoduchý recept zvládne každý, a výsledek potěší celou rodinu!
Prošlehejte vejce s cukrem ručním šlehačem. Postupně přidávejte ostatní tekuté přísady.
Postupně přimíchávejte mouku do tekuté směsi a dobře promíchejte – není potřeba šlehač, postačí vařečka. Důležité je, aby nebyly hrudky.
Vymažte plech máslem a posypte strouhankou, kokosem nebo hrubou moukou. Předehřejte troubu na 170 °C.
Na těsto nanášejte lžičkou tvaroh, jahody nakrájené na malé kousky a oloupanou, nakrájenou rebarboru.
Vytvořte drobenku z másla, hrubé mouky a moučkového cukru a posypte jí bublaninu.
Pečte cca 30 minut dozlatova, nechte vychladnout a pak nakrájejte.
Líbil se vám recept Rebarborová bublanina s tvarohem? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.