Kuchyně

Lednice není na všechno: Odbornice vysvětluje, jaké potraviny v ní rychleji ztrácí kvalitu
Nahoďte zástěru. IKEA v sobotu 13. září bude rozdávat slevové kupóny
Parní trouba dokáže nahradit mikrovlnku. Ohřáté jídlo chutná líp a je zdravější
7 oblíbených sušiček na potraviny! Zaměřte se na tyto vlastnosti, radí odborníci
Na tatarák a krvavý steak si v letních vedrech nechte zajít chuť. Otravy jídlem hrozí víc než jindy
Kvíz: Najedli byste se na Slovensku? Zákeřný test, který řekne, jestli byste zůstali o hladu
Elektrické otvíráky na konzervy pomáhají seniorům, majitelům psů a koček, ale i lenochům
Magnetky poškozují ledničku, šíří se na internetu. Podle odborníka jsou výjimkou jen chytré modely
Když se pánev loupe a škrábe, je čas na výměnu. Poškozený povrch uvolňuje toxiny do jídla
Cibulák, smaltovaný hrnec i tác z broušeného skla: Retro nádobí babiček vás vrátí zpátky do dětství
Jen málokdo si jich všimne: Skrytý kód na příborech prozradí složení oceli i kvalitu zpracování
Připálenou troubu odmastíte díky domácí pastě z jedlé sody za pár korun. Pomáhá i peroxid
Už zase u vás poletují otravné octomilky? Zbavte se jich jednou provždy, pomůže banán a vysavač
Mikrovlnka vás neohrozí – pokud v ní neohříváte jídlo špatně, říká odborník
Máslo bez lednice? Stačí ho správně „přepustit“ a vydrží v lednici i rok
Myslíte, že máte vařečku čistou? Omyl, dokud ji nevykoupete v octu
Rozlučte se s tupými noži a struhadly! Použijte na ně kousek alobalu a budou ostré jako břitva
Už nebudete chtít vařit jinak! Srovnání nejlepších „pomalých“ hrnců, které umí perfektní guláš i maso, které se rozpadá
Kvíz: Neztratili byste se v babiččině kuchyni? Otestujte, jak znáte nářeční názvy jídel i kuchyňských pomůcek
Na nůž i struhadlo zapomeňte! Materiály a kuchyňské nádobí, kterým myčka vyloženě škodí