Kuchyně

Velký test kečupů: Vítěz bodoval kvalitou, poslední místo odhalilo, že i kečup může být jen sladká voda
Lze pečicí papír používat opakovaně? Za určitých podmínek ano
Konec prskání oleje a zamaštěnému sporáku: Pomůže fígl s octem a solí
Thermomix v ohrožení: Varný robot z Lidlu, ETA nebo Catler umí totéž, ale stojí mnohem méně
Matný a zašlý nerezový dřez? Lesk mu vrátí kombinace domácích čističů, na které nedaly dopustit naše babičky
Domácí nudle jako návrat k poctivosti: Kuchaři se neshodnou, jak na ty nejlepší
Lití oleje na studenou pánvičku je častá chyba, kvůli které akorát kazíte chuť jídla a ničíte její povrch
Když nemáte pečicí papír, poslouží kromě alobalu i další pomůcky, které máte běžně doma
Místa, kde se v kuchyni skrývá nejvíc bakterií. Prkénka i vařečky jsou jich plné, ale ráj najdete v houbičce
Lednice není na všechno: Odbornice vysvětluje, jaké potraviny v ní rychleji ztrácí kvalitu
Nahoďte zástěru. IKEA v sobotu 13. září bude rozdávat slevové kupóny
Parní trouba dokáže nahradit mikrovlnku. Ohřáté jídlo chutná líp a je zdravější
7 oblíbených sušiček na potraviny! Zaměřte se na tyto vlastnosti, radí odborníci
Na tatarák a krvavý steak si v letních vedrech nechte zajít chuť. Otravy jídlem hrozí víc než jindy
Kvíz: Najedli byste se na Slovensku? Zákeřný test, který řekne, jestli byste zůstali o hladu
Elektrické otvíráky na konzervy pomáhají seniorům, majitelům psů a koček, ale i lenochům
Magnetky poškozují ledničku, šíří se na internetu. Podle odborníka jsou výjimkou jen chytré modely
Když se pánev loupe a škrábe, je čas na výměnu. Poškozený povrch uvolňuje toxiny do jídla
Cibulák, smaltovaný hrnec i tác z broušeného skla: Retro nádobí babiček vás vrátí zpátky do dětství
Jen málokdo si jich všimne: Skrytý kód na příborech prozradí složení oceli i kvalitu zpracování