Smažení

Jak vybrat horkovzdušnou fritézu a proč si pořídit pomalý hrnec?
Jak vybrat horkovzdušnou fritézu a proč si pořídit pomalý hrnec?
Jak správně připravit lilek: Vyzkoušejte několik osvědčených receptů
Jak správně připravit lilek: Vyzkoušejte několik osvědčených receptů
Recept na smažený cuketový květ v těstíčku, který musíte vyzkoušet
Recept na smažený cuketový květ v těstíčku, který musíte vyzkoušet
Vaříme z piva: Jak připravit pivní sýr, těstíčko nebo marinádu?
Vaříme z piva: Jak připravit pivní sýr, těstíčko nebo marinádu?
Znáte kosmatice neboli řízky pro chudé? Smažené květy černého bezu si připravíte pouze v květnu!
Znáte kosmatice neboli řízky pro chudé? Smažené květy černého bezu si připravíte pouze v květnu!
Květákový řízek jinak: Vyzkoušejte netradiční variantu
Květákový řízek jinak: Vyzkoušejte netradiční variantu
Ceny oleje letí vzhůru, čím ho nahradit v kuchyni?
Ceny oleje letí vzhůru, čím ho nahradit v kuchyni?
Recept na poctivé domácí bramboráky, které vám budou mizet pod rukama
Recept na poctivé domácí bramboráky, které vám budou mizet pod rukama
Jak připravit ten nejlepší smažený sýr, který nikdy nevyteče?
Jak připravit ten nejlepší smažený sýr, který nikdy nevyteče?
Kam vylít použitý olej z kuchyně? Do záchodu nikdy, hrozí vám za to vysoká pokuta
Kam vylít použitý olej z kuchyně? Do záchodu nikdy, hrozí vám za to vysoká pokuta
Smažené olomoucké tvarůžky v trojobalu, které nevytečou
Smažené olomoucké tvarůžky v trojobalu, které nevytečou
Kdy má olej správnou teplotu na smažení? Pomůže trik s chlebem či rýží
Kdy má olej správnou teplotu na smažení? Pomůže trik s chlebem či rýží
Proč je na smažení vhodné jedině přepuštěné máslo? Naučte se, jak správně připravit ghí
Proč je na smažení vhodné jedině přepuštěné máslo? Naučte se, jak správně připravit ghí
Vyzkoušejte dietní, jednoduché domácí langoše! Máme 2 recepty na méně mastné varianty
Vyzkoušejte dietní, jednoduché domácí langoše! Máme 2 recepty na méně mastné varianty
Jak vybrat vždy ten správný tuk na smažení, pečení nebo na krajíc chleba?
Jak vybrat vždy ten správný tuk na smažení, pečení nebo na krajíc chleba?
Bedla vysoká pokaždé jinak. Výborné recepty z nejchutnější houby českých lesů
Bedla vysoká pokaždé jinak. Výborné recepty z nejchutnější houby českých lesů
Smažené kuřecí stripsy? Domácí budou levnější, chutnější a bez chemie
Smažené kuřecí stripsy? Domácí budou levnější, chutnější a bez chemie
Co je to ghí? Už naše prababičky smažily na přepuštěném másle
Co je to ghí? Už naše prababičky smažily na přepuštěném másle
Máslo, nebo margarín? Která varianta je zdravější?
Máslo, nebo margarín? Která varianta je zdravější?
Používáte olej na smažení? Tak pozor, může vás ohrozit na zdraví
Používáte olej na smažení? Tak pozor, může vás ohrozit na zdraví