Smažení

Horkovzdušné fritézy jsou hitem roku 2025. Ušetří čas, energii i kalorie. Jejich prodeje vzrostly několikanásobně
Američané je jedí ke všemu: Smažené nakládané okurky v trojobalu. Češi si na ně teprve zvykají
Smažená pošírovaná vejce, která se hodí k obědu i pozdní snídani. Křupavá skořápka, tekutý žloutek a svěží salát k tomu
Smažení bez kapky oleje? Jde to. Technika se solí se stala virálním hitem a otestovali jsme ji i my
Lití oleje na studenou pánvičku je častá chyba, kvůli které akorát kazíte chuť jídla a ničíte její povrch
Místo klasického trojobalu zkuste panýrunk. Profi kuchaři ho oceňují pro úsporu času i nákladů
Rozlučte se s prskajícím olejem a zamaštěným sporákem při smažení. Pomůže kombinace octa a soli
Smažený hermelín plněný salámem a česnekem: Hospodský hit, který doma uděláte v luxusní verzi
Řízky z bedel v trojobalu, které můžete klidně i zamrazit a vychutnat si je v zimě
Mozzarella v cornflakes: Nejlepší recept, jak zužitkovat zbytky sýra a udělat z nich křupavou dobrotu
Rozlučte se s klasickou strouhankou. Obalovat řízky jde zdravěji, chutněji i křupavěji
Základní chyby při přípravě řízků, které kazí jejich chuť: Špatné krájení, naklepávání i obalování
Řízky jako od babičky: Stačí je namočit, budou měkké, šťavnaté a doslova se rozpadnou na jazyku
Ultra křupavé a s dokonalým dipem, přesně takové jsou panko žampiony. Americká klasika, která chutná víc než chipsy
Zbyla vám doma cuketa? Udělejte z ní křupavé krokety lepší než hranolky
Cuketové langoše: Rychlý recept, který zachutnal i těm co cuketu nesnáší a ještě si přidali
Dali byste si langoš, ale je to moc velká kalorická bomba? Odlehčené varianty můžou chutnat stejně božsky
Recept na vláčné koblížky z ricotty s karamelovými jahodami a čokoládovou omáčkou
Na kupované si ani nevzpomenete! Domácí brambůrky jsou prudce návykové a jde to i bez smažení
Recept na nadýchané a křupavé langoše ze zakysané smetany, které jsou přímo návykové