Smažení

Který olej nebo tuk zvolit na smažení? Rozhoduje především kouřový bod
Klasické strouhance dejte sbohem. Obalovat řízky jde zdravěji, chutněji i křupavěji
Jak obalit a usmažit kapra tak, aby držel tvar, nebyl plný oleje a chutnal celé rodině
Nemusíte vylévat olej po každém smažení. Metoda s kukuřičným škrobem změní vaše vaření
Konec prskání oleje a zamaštěnému sporáku: Pomůže fígl s octem a solí
Francouzský toast z buchtiček ve stylu churros se skořicovým cukrem a voňavým máslem
Křupavé bramborové spirály jako z vánočních trhů. Snadno si je vyrobíte doma a chutnají ještě lépe
Řízku a hranolkám z klasické fritézy se nic nevyrovná, jednou za čas je to OK. 10 skvěle hodnocených fritéz
Tofu řízky, které chutnají až nebezpečně dobře. Recept bez masa, co dostane i zaryté masožravce
Zapomeňte na tuhé řízky. Namočte je a budou měkké, šťavnaté a doslova se rozpadnou na jazyku
Horkovzdušné fritézy jsou hitem roku 2025. Ušetří čas, energii i kalorie. Jejich prodeje vzrostly několikanásobně
Američané je jedí ke všemu: Smažené nakládané okurky v trojobalu. Češi si na ně teprve zvykají
Smažená pošírovaná vejce, která se hodí k obědu i pozdní snídani. Křupavá skořápka, tekutý žloutek a svěží salát k tomu
Smažení bez kapky oleje? Jde to. Technika se solí se stala virálním hitem a otestovali jsme ji i my
Lití oleje na studenou pánvičku je častá chyba, kvůli které akorát kazíte chuť jídla a ničíte její povrch
Místo klasického trojobalu zkuste panýrunk. Profi kuchaři ho oceňují pro úsporu času i nákladů
Smažený hermelín plněný salámem a česnekem: Hospodský hit, který doma uděláte v luxusní verzi
Řízky z bedel v trojobalu, které můžete klidně i zamrazit a vychutnat si je v zimě
Mozzarella v cornflakes: Nejlepší recept, jak zužitkovat zbytky sýra a udělat z nich křupavou dobrotu
Základní chyby při přípravě řízků, které kazí jejich chuť: Špatné krájení, naklepávání i obalování