Smažení

Rozlučte se s klasickou strouhankou. Obalovat řízky jde zdravěji, chutněji i křupavěji
V restauracích roste obliba panýrunku místo klasického trojobalu. Kuchaři oceňují úsporu času i nákladů
Základní chyby při přípravě řízků, které kazí jejich chuť: Špatné krájení, naklepávání i obalování
Řízky jako od babičky: Stačí je namočit, budou měkké, šťavnaté a doslova se rozpadnou na jazyku
Ultra křupavé a s dokonalým dipem, přesně takové jsou panko žampiony. Americká klasika, která chutná víc než chipsy
Zbyla vám doma cuketa? Udělejte z ní křupavé krokety lepší než hranolky
Cuketové langoše: Rychlý recept, který zachutnal i těm co cuketu nesnáší a ještě si přidali
Dali byste si langoš, ale je to moc velká kalorická bomba? Odlehčené varianty můžou chutnat stejně božsky
Recept na vláčné koblížky z ricotty s karamelovými jahodami a čokoládovou omáčkou
Na kupované si ani nevzpomenete! Domácí brambůrky jsou prudce návykové a jde to i bez smažení
Recept na nadýchané a křupavé langoše ze zakysané smetany, které jsou přímo návykové
Jak poznat, že je olej správně rozpálený na smažení? Jde to i bez teploměru, stačí vám obyčejná vařečka
Neskutečně dobré churros podle receptu Josefa Maršálka. Přenesou vás na dovolenou do Španělska!
Lejete olej na studenou pánvičku? Šéfkuchaři kroutí hlavou! Kvůli tomu akorát kazíte chuť jídla a ničíte její povrch
Dokonalé kombo 2 ingrediencí, které by vás nenapadlo spojit! V zahraničí mayoketchup milují
Tenký a přes celý talíř: Pravý vídeňský řízek jako z rakouské restaurace hravě zvládnete i doma
Překvapte rodinu smaženými pampeliškami! Jednoduchý recept na netradiční pochoutku z přírody
Prskající olej a zamaštěný sporák při smažení? Tomu je konec! Pomůže kombinace octa a soli
Inspektoři odhalili problémy s přepáleným olejem v každé desáté restauraci, situace je však oproti minulým letům lepší
Největší chyby při vaření: Špatný tuk, sůl i koření můžou pokazit vaše jídlo