Smažení

Nevíte, co s cuketou? Ochutnejte cuketové bramboráky, jsou lepší než klasické
Domácí langoše ze zakysané smetany: Křupavá a nadýchaná dobrota, které neodoláte
Recept na patizonové řízečky: Křupavou dobrotu k obědu uděláte i v troubě
Nejčastější chyby při přípravě řízků, které dělá většina lidí: Prkýnko, obalování i olej
Domácí brambůrky: Křupavá dobrota, pro kterou už nepoběžíte do obchodu
Děti je milují: Recept na křupavé kuřecí stripsy lepší než z KFC
Recept na smažený cuketový květ, který Italové zbožňují a vy budete taky
Recept na indickou samosu: Křupavé plněné taštičky se rozplývají na jazyku
Milovaný smažený květák trochu jinak: Květákové řízky za něj s radostí vyměníte
Připravte si doma vynikající jídlo z Egypta: Snadný recept na falafel, ze kterého na vás dýchne Orient
Milujete langoše, ale jsou až moc velká kalorická bomba? Zkuste odlehčené varianty, které chutnají stejně božsky
Došel vám olej? Při pečení i smažení se dá celkem snadno nahradit. Existuje víc možností než jen máslo
Horkovzdušná fritéza vám umožní hřešit i při hubnutí. Kdy je ideálním pomocníkem a jaké má výhody?
Výborný španělský street food z odpalovaného těsta: Připravte si oblíbené churros podle Josefa Maršálka
Chcete kupovat opravdu kvalitní máslo? Pozor si dejte na obsah vody a výrazně žlutou barvu
Legendární jídlo z britských ostrovů: Připravte si vynikající rybu s hranolky podle známého kuchaře Jamieho Olivera
5 nejlepších receptů z horkovzdušné fritézy: Smažte a pečte zdravě, rychle a bez použití oleje
Vynikající americké jídlo s dírou uprostřed: Udělejte si ikonické donuty podle receptu Josefa Maršálka
Dělali je už ve starověku a k nám přišly z Rakouska: Domácí smažené koblihy jsou lepší než z obchodu
Báječná smažená dobrota, která vznikla v Maďarsku: Připomíná pizzu a dává se na ni česnek, kečup a sýr