Recept

Mini tartaletky s husím confitem, karamelizovanou cibulkou a hruškou
Husí croissant s fíkovou marmeládou a sýrem brie: Francouzská elegance ze zbytků svatomartinské husy
Profiterolky s domácí husí paštikou a brusinkovým želé: Noblesní dezert i předkrm z české husy
Ochutnejte amarant! Tato zdravá semínka znali už Aztékové, Češi je bůhvíproč ignorují
Salát z pečené husy s dýní a jablky: Lehká podzimní paráda ze zbytků svatomartinské hostiny
Upečte si voňavé svatomartinské rohlíčky, které se rozplývají na jazyku a provoní celý byt
Vylepšené knedlíky, které se musí připravit den předem, ale spojují to nejlepší z bramborových i houskových
Husí rámen je originální způsob, jak využít svatomartinskou husu v husté polévce, která zasytí jako hlavní chod
Husí tacos ze zbytků svatomartinské husy: Česká klasika ve street food kabátku
Dokonale propečená s křupavou kůrčičkou: Nejlepší husa se upeče sama za 12 hodin a bez kontroly
Husí terina s fíky a portským vínem. Francouzská noblesa z české husy, která se dokonale hodí ke Svatomartinskému vínu
Američané je jedí ke všemu: Smažené nakládané okurky v trojobalu. Češi si na ně teprve zvykají
Smažená pošírovaná vejce, která se hodí k obědu i pozdní snídani. Křupavá skořápka, tekutý žloutek a svěží salát k tomu
Svatomartinské tradice: Husy končí na pekáči kvůli kejhání, víno pijeme díky smlouvám
Recept na domácí rohlíky, které jsou tak měkké a nadýchané, že mizí z plechu dřív, než stihnou vychladnout
Poctivý jelení guláš na červeném víně s brusinkami. Pomalu dušené maso, které se rozpadá na vidličce
Recept na pečené mrkvové placky z pouhých tří surovin. Bez lepku, bez smažení, ideální jako lehká večeře
Zapomeňte na rolky, sushi na plech je hit, který trenduje na sociálních sítích. Je fakt snadné a rychlé
Nadýchané dýňové houstičky z horkovzdušné fritézy, které voní tak, že je těžké vydržet a neukrojit kousek ještě horký
Dýňové noky s prosciuttem: Michelinský zážitek, který zvládnete doma