Zelenina

Ideální letní oběd: Těstovinový salát plný zeleniny připravíte za 30 minut
Jehněčí balíčky na rozmarýnu
Čas přípravy: 20 min Obtížnost: Snadný Cena: 84 Kč

Jehněčí balíčky na rozmarýnu

Jehněčí balíčky na rozmarýnu s opečenou zeleninou budete mít hotové během chvilky a báječně si na nich pochutnáte. Připravit je můžete na pánvi nebo v troubě a pokud zrovna nemáte po ruce zeleninu, jako příloha skvěle poslouží také brambory nebo čerstvé pečivo.

Jehněčí balíčky na rozmarýnu
Super tip na rychlou večeři: Připravte si doma smaženou rýži jako z asijského bistra!
Hubnete? 20 druhů zeleniny, které by na vaší zahrádce neměly chybět. Od cukety po lagenárii – vybere si každý
Národní polévka ze Srbska: Jednoduchý recept na vynikající čorbu
Slimáci útočí! Jak před nimi ochránit úrodu? Účinný je obyčejný domácí roztok, jehož základem je voda
Znáte balkánský džuveč? Šťavnaté rizoto z jednoho hrnce je super snadné a rychlé na přípravu
Na cukety není nikdy pozdě: Zasaďte je i v červnu a užijte si bohatou sklizeň
Tradiční rýžová specialita z Valencie: Jednoduchý a výborný recept na paellu s chorizem a kuřecím masem
V červnu na zahradě nezaspěte! Důkladnou péči potřebují nejenom třešně a jahody
Je bezpečné jíst syrovou zeleninu a co nám dává? Brambory a houby vždycky vařte, jinak si koledujete
Češi reagují na dražší zeleninu po svém. Vlastní produkce na zahrádkách se postupně zvyšuje
3 recepty na zálivky, které dokonale dochutí hlávkový salát. Ta se slaninou přesvědčí i největší odpůrce salátů
Jedinečná kombinace masa, zeleniny a vína: Udělejte si výborný alsaský hrnec podle Zdeňka Pohlreicha
Jak vybrat ovoce a zeleninu, která do druhého dne nezplesniví? U většiny to poznáte už v obchodě
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky: Rychlý recept plný vitamínů pro podporu trávení a imunity
Nebezpečné ovoce a zelenina pro vašeho psa: Seznam potravin, které je mohou i otrávit
Neodolatelné mlsání: Rebarborové recepty, které vás dostanou svou sladkokyselou chutí
Kedluben: Jarní superhrdina plný živin a chuti. Objevte jeho benefity a vyzkoušejte naše recepty!
Tradiční německé jídlo z jednoho hrnce: Základem jsou brambory, zelenina a luštěniny
Rostliny, které se spolu nesnesou: Brambory, cukety, mrkev a pastinák nepěstujte vedle sebe. Nedopadne to dobře