Grilování

Recept na šťavnatá kachní srdíčka s bylinkami, která provoní grilovačku. Mile překvapí i ty, co vnitřnosti nikdy nejedli
Pýchavka obrovská: Gigantická houba připomíná míč, pokud ji najdete, čeká vás gurmánský zážitek
Čistý gril skoro bez práce: Nenechávejte ho vychladnout a na připáleniny funguje pasta ze sody
Dostaňte táborákový kouř z vlasů i oblečení. Obyčejná soda je pomocník na všechno
Pstruh na kmíně s grilovaným citronem: Jednoduchý recept pro milovníky ryb připravený za 25 minut
Grilování na balkóně paneláku: Povoleno, nebo zakázáno? Zákon mlčí, ale domovní řád vám to může zatrhnout
Fast food bez výčitek: Domácí chicken tacos s jogurtovým dipem zvládne každý. Křupavé, šťavnaté a bez smažení
Nehoří a nehoří? Osvědčené metody pro rychlé a rovnoměrné rozžhavení grilu od profesionálů
V Česku neexistuje jednoznačný zákon zakazující grilování na balkonech či lodžiích
Většina BBQ omáček z obchodu chutná podobně. Domácí verzi dodá výraznou chuť pár kapek tekutého kouře
Krájené melouny z obchodu mohou být v létě zdrojem salmonely. Snězte je vždy do 2 hodin od nakrájení
Zákazníci se marinovanému masu vyhýbají. Odrazují je bakterie, stáří masa i složení marinády
Zapomeňte na hermelín, zkuste grilovaný sýr halloumi, který se na grilu nerozteče a odmění vás křupavou kůrkou
Křehké kuřecí maso, svěží citron a jemná cuketa – recept, co musíte zkusit hned na další grilovačce
Připravte si famózní kuřecí satay s arašídovou omáčkou. Recept, který zvládnou i začátečníci a chutná jako z Asie
Vyrobte si podpalovač z čajových sáčků: Ušetříte peníze a ještě podpoříte recyklaci
Maso z grilovačky se dá jíst i druhý den. Ohřát se dá hned několika způsoby, aby chutnalo jako čerstvě ugrilované
Bude to česnekový nebo bylinkový? Top recepty na dipy z bílého jogurtu – levné, zdravé a šup šup hotové
Maso z mrazáku i slanina aneb 6 potravin, které rozhodně nedávejte na gril
Jak odstranit zápach kouře z oblečení, vlasů a dalších věcí bez praní? Pomůže ocet, soda nebo sprej