Jak na to

Lesklý balicí papír nepatří do modrého kontejneru aneb Jak správně třídit vánoční odpad
Tyhle perníčky jsou měkké hned po upečení. Kdo je nepeče, ten si zbytečně přidělává práci v kuchyni
Z lesa rovnou do obýváku: Živý stromek může přinést alergeny, varují lékaři
Skoncujte s bezhlavým nakupováním a syslením. Trend inspirovaný našimi babičkami šetří nervy i peníze
Jak v zimě stylově vrstvit oblečení? Vsaďte na kvalitní základní vrstvu a pak si hrajte
K topení ne! aneb Jak se postarat o vánoční stromeček, aby vydržel krásný až do Tří králů
Zkuste letos slavnou japonskou techniku balení dárků Furoshiki. Nevytváří žádný odpad
Schovejte ošklivý plastový stojánek stromečku stylově. Pomůžou i obyčejné věci, které máte doma
Vinná klobása: Češi ji milují na štědrovečerní hostinu, často ale dělají při přípravě chybu a pak praskne
Jak vybrat živého kapra, aby nezkazil hostinu: Dívejte se rybě do očí a všímejte si, jak pluje
Perfektně nadýchaná vánočka ze 6 pramenů: Tak snadný recept, že ho zvládne i úplný začátečník
Nejčastější chyba při pečení cukroví: Ignorujeme správný typ mouky. Kterou zvolit na linecké, perníčky a rohlíčky?
Kypřicí prášek vs. jedlá soda: Oba kypří těsto, ale rozdíl mezi nimi je zásadní, hlavně při pečení
Měl by se zázvor loupat, nebo ne? Méně oblíbená varianta je podle odborníků výrazně zdravější
Zamlžená okna v autě, přes která nevidíte? Umístěte dovnitř stelivo pro kočky a je po problému
Jak obalit a usmažit kapra tak, aby držel tvar, nebyl plný oleje a chutnal celé rodině
Nejste vidět! Chodci v zimě podceňují svou viditelnost, reflexní prvky jsou důležité i ve městech
„Když jsem mikinu vytáhla z tašky, zatajil se mi dech,“ vypráví zákaznice. Prodavačka na něco zapomněla
Bolestivé popraskané koutky rtů: Na vině může být i vaše zubní pasta, s léčbou pomáhá olej a med
Lze pečicí papír používat opakovaně? Za určitých podmínek ano