Jak poznat

Podvodníci si v obchodech našli nový trik. Přelepují na výrobky QR kódy, které po naskenování začnou vysávat váš účet
Vídeňské, frankfurtské, debrecínské nebo spišské. Mezi párky jsou rozdíly, jméno kvalitu nezaručí
Způsoby čepování piva: Jak poznat, že je načepované správně?
Poznáte rozdíl mezi úpalem a úžehem? Jeden z nich je mnohem vážnější a může být potřeba i záchranka
Štípnutí včelou, vosou či sršněm: Kdy je to nebezpečné a co dělat?
Barevná typologie je trendem na sítích. Zjistěte, které barvy vás rozzáří a které z vás dělají šedou myš
Žluté melouny vás lákají, ale bojíte se, co s nimi? Prozradíme, jak chutnají a jak je jíst
Ledviny v počátečním stádiu nemoci nebolí. Problém odhalí kovová pachuť v ústech nebo oteklý obličej
Budete měnit eura? Pozor na padělky mincí, v oběhu jsou jich statisíce
Jak rozluštit prací symboly a značky? Je to překvapivě snadné. Stačí vědět, s čím začít
Český nebo čínský česnek? Rozdíly jsou obrovské, a to nejen v chuti
Prodloužená záruka vs. pojištění: Jaký je mezi nimi rozdíl a co je pro vás výhodnější?
V oběhu jsou miliony starých bankovek. Zbývá pár dní, pak už je jen tak nevrátíte
Chcete v obchodě vybrat opravdu zralý a sladký meloun? Známe tu nejspolehlivější metodu!
Věci, které byste neměli kupovat z druhé ruky, protože mohou představovat zdravotní rizika
Jak vybrat ovoce a zeleninu, která do druhého dne nezplesniví? U většiny to poznáte už v obchodě
Zelená žabka, skákající králík i varovná želva: Co znamenají loga na potravinách a kosmetice?
Značení na vajíčkách: Co z něj vyčteme a proč je důležité si ho všímat?
Poklad, který můžete mít i vy v peněžence: Do oběhu unikla raritní dvacka a stovka. Dražit se budou už za pár dní!
Proč i čerstvý steak zešedne a je bezpečné takové hovězí maso jíst?