Jak poznat

Barevná typologie je hitem posledních let. Ukáže, které barvy vás rozzáří a které z vás dělají šedou myš
Jak poznat, že je olej správně rozpálený na smažení? Jde to i bez teploměru, stačí vám obyčejná vařečka
Obal z Česka, vajíčka třeba z Polska: Značení na obalu vůbec nemusí prozradit, odkud vejce opravdu jsou
Nenaleťte na podvodné QR kódy v obchodech! Podvodníci je používají k vysávaní peněz z vašeho účtu
Znáte rozdíl mezi černým, zeleným, červeným a bílým pepřem? Spousta lidí správnou odpověď netuší
„Deset deka debrecínky, prosím.“ Jak koupit v obchodě kvalitní šunku? I ty dětské mohou být plné éček
Čím žlutější žloutek, tím kvalitnější vajíčko? Odborníci řekli, co určuje kvalitu vajec
Šampaňské, prosecco nebo sekt: Udělejte si v nich jasno! Většina lidí stále netuší, jaký je mezi nimi rozdíl
Za jak dlouho vyprchá vypitý alkohol? Ovlivňuje to několik faktorů, třeba i druh nápoje
Proč červené maso zešedlo? Pokud se ho chystáte vyhodit, může v koši skončit úplně zbytečně
Seznam problematických e-shopů: ČOI varuje, kde nejen před Vánoci nenakupovat
Jak poznat fejkový parfém? Nenechte se ošálit flakónkem a krabičkou, prozradí ho důležitý kód
Římský vs. kořenný: Není kmín jako kmín! Každý se hodí na něco jiného, udělejte si v nich jasno
Med je drahá a výživná surovina, kterou se vyplatí mít doma. Dochází ale k jeho falšování
Test rybího filé dopadl neslavně: Spousta zmrzlé vody a žalostně málo masa
Pozor, z jedlých hub se stávají „jedovaté“. Ty přemrzlé nejezte, radí mykolog
Jak zbavit vlašské ořechy hořké chuti? Pomozte si obyčejnou vodou
Sklizeň dýní: Objevte jednoduchou metodu odborníků, jak poznat, že jsou zralé
Může se olej zkazit? Nejčastějších chyby při skladování, které zkracují jeho trvanlivost
Blíží se sběr václavek! Jsou jedovaté, přesto je můžete sníst. Tedy když je umíte připravit