Kvalita potravin

Jak dlouho po otevření doopravdy vydrží kečup, tatarka nebo hořčice v ledničce? Když ucítíte kyselý zápach, vyhoďte je
Opečte si dokonalý špekáček. Nejen kvalita ohně ale i řez je zásadní. Je lepší ježek, nebo chobotnice?
Víte, jaký je rozdíl mezi českým a zahraničním máslem? Zjistěte, které je lepší!
Obaly se zmenšují, informací přibývá. Příliš textu na obalech potravin by mohly vyřešit QR kódy
Je bílá čokoláda skutečně čokoládou, nebo se jedná pouze o klam výrobců?
Arašídové pomazánky a másla: Test odhalil, že vyšší cena nemusí vždy znamenat lepší kvalitu
4 potraviny z obchodu, které nejsou vůbec tak zdravé, jak si myslíme
Obchody nakupují máslo v zahraničí a před prodejem ho zamrazí, což zákazník nemá šanci zjistit. Výsledkem je nižší cena
Jak v obchodě vybrat chutná rajčata? Sledujte zemi původu nebo si k nim čichněte
Je vyzrálé maso nebezpečné? Odborníci mají nově jasno!
Bujón v kostce: Co tahle rychlovka udělá s vaším zdravím?
Francie bojuje proti podvodům a odhaluje padělky v regálech obchodů
Dejte pozor na rozdíl mezi vanilkovým a vanilínovým cukrem, ať si nepokazíte chuť cukroví
Zvěřinová sezóna je tady! Kde koupit maso a za kolik?
Pečení vánočního cukroví na zakázku se zřejmě prodraží. Výroba dle hygieniků nesplňuje zákonné normy, hrozí pokuty
Rohlíky jsou naším nejoblíbenějším pečivem. Proč se prodávají jen v Česku a na Slovensku?
Záhadné symboly na obalech: Co znamená zelená žabka, želva, skákající králík nebo biozebra?
Jak poznat zkažené víno? 5 signálů, které ho prozradí
Co s rajčaty, která nestačila dozrát? Vyzkoušejte 3 způsoby, jak je doma nechat zčervenat
Potravinové náhražky, které hýbou světovou gastronomií. Padělá se vanilka, lanýž i kaviár