Kvalita potravin

Kaufland stahuje bio čočku s olovem, Tesco tvrdý sýr s plísní
Pro skvělou kávu jeďte na benzínku, kavárny mají silnou konkurenci
Vídeňské, frankfurtské, debrecínské nebo spišské. Mezi párky jsou rozdíly, jméno kvalitu nezaručí
Pozor na nebezpečné kuřecí maso! Obchodní řetězec stahuje výrobky z celého českého i slovenského trhu
Jak dlouho můžeme nechat máslo mimo lednici?
Díváte se při výběru čokolády na procenta napsaná na obale? Pak jste obětí mýtu
Tyto potraviny do mrazáku nikdy nedávejte! Po rozmrazení budou nepoživatelné, ale některé i nebezpečné
Pozor na otravy jídlem v létě. Dodržujte tyto zásady a na tatarák i krvavý steak si radši nechte zajít chuť
Může se med zkazit a ztrácí v horkém čaji vitamíny? Mýty o medu konečně vysvětleny
Gothaj: Z vyhlášené německé lahůdky se stal levný nekvalitní salám. Víte, co je studentský řízek?
Chcete kupovat opravdu kvalitní máslo? Pozor si dejte na obsah vody a výrazně žlutou barvu
Energie na celý den, nebo jen prázdné kalorie? O tom, jestli jsou cereálie zdravé, rozhoduje obsah cukru, ale i soli
Nekvalitní zmrzlinu poznáte často i pouhým okem. Leccos napoví barva i konzistence
Jak vybrat ovoce a zeleninu, která do druhého dne nezplesniví? U většiny to poznáte už v obchodě
Vyznáte se v jogurtech? Light verzím se vyhněte a zjistěte, co vlastně znamená označení farmářský
Zelená žabka, skákající králík i varovná želva: Co znamenají loga na potravinách a kosmetice?
Test plněných perníků: Hodnotilo se nejen jejich složení, ale i to, jak chutnají. A rozdíly se našly!
Co se skrývá v džemech a marmeládách z obchodu? Jsou plné cukru a klamou jablečným základem
Víte, jaký je rozdíl mezi českým a zahraničním máslem? Zjistěte, které je lepší!
Jak dlouho po otevření doopravdy vydrží kečup, tatarka nebo hořčice v ledničce? Když ucítíte kyselý zápach, vyhoďte je