Kvalita potravin

V obchodech se objevilo závadné maso Vodňanské drůbeže. Zákazníci, kteří ho mají doma, za něj dostanou peníze zpět
Mleté a mělněné maso není to samé. Velký rozdíl je nejen v ceně, ale hlavně kvalitě a složení
Test pařížských salátů: Dřívější normu by nesplnily, nejhorší měl místo masa separát a kůže
Není hořčice jako hořčice. Dětská je paradoxně kalorickou bombou, ale i mezi plnotučnými jsou rozdíly
Uherské salámy klamou zákazníky, ukázal test. Obsahují méně masa, někdy i falešnou plíseň z fólie
Češi při nákupech často sahají po levných čajích. Netuší, že jde jen o prach, který zbyl z výroby
Mezi vanilkovým a vanilínovým cukrem je podstatný rozdíl. Naučte se je rozlišovat, ať si nepokazíte chuť cukroví
Tajemství Vintage Kitchen: Pavla Hájková prozrazuje, jak z obyčejných surovin vykouzlit jídlo jako z luxusní restaurace
Nenechte se v obchodě napálit, není totiž skořice jako skořice. Pro denní používání se hodí jen jedna
Test kečupů ze supermarketu: Vítěz překvapil kvalitou, ten nejhorší ukázal, že i kečup může být jen sladká voda
Mohou se jít párky studené? Většina už je částečně předvařená, pozor si ale dejte na ty grilovací
Albert, Billa a dm stahují z prodeje několik potravin. Za česnek, pomelo nebo jiný z dotčených produktů vám vrátí peníze
Není sójovka jako sójovka. Srovnali jsme omáčky z marketů podle počtu kalorií a obsahu soli
Varování pro zákazníky: Nebezpečné tofu z dm, 53 kg tlačenky s bakterií skončilo u zákazníků a falešné maso v obchodech
Maso v mrazáku nevydrží věčně. Jak poznat, kdy už ho radši vyhodit? Zapisujte data
Ceny pomerančových džusů letí nahoru. Levné už nejsou ani doslazované šťávy s minimem ovoce
Zmrzlý střed, uvařený okraj a k tomu „příchuť“ bakterií. Rozmrazování masa horkou vodou je podle známého kuchaře nesmysl
Pozor, z jedlých hub se mohou stát „jedovaté“. Ty přemrzlé nejezte, radí mykolog
Zlo jménem „éčka“? Některá jsou neškodná, jiná můžou způsobit „syndrom čínské restaurace“
Podobně jako u rýže, i u těstovin číhá nebezpečí otravy. Na vině je stejná bakterie