Zdravá strava

Zdravé zavedení příkrmů. Jak funguje metoda BLW a co o ní říkají odborníci?
Ochutnejte amarant! Tato zdravá semínka znali už Aztékové, Češi je bůhvíproč ignorují
Snídaně, kterou stihne každý: Nachystejte si „overnight” kaši. Chutná líp než klasická a je i zdravější
Černý česnek: Tmavý poklad kuchyně, který zvládnete vyrobit i doma
Granátové jablko: Jídlo bohů, které lidé stále neumí oloupat a jíst, přitom je to snadné
Hrst, která prodlužuje život. Nejzdravější ořechy podle vědců i nutričních expertů
Vitamín D je pro zdraví klíčový. Pro nejlepší vstřebávání a účinnost ho zkombinujte s vitamínem K2
Zlaté mléko: Přírodní antibiotikum působí proti chřipce, nachlazení i stresu
Vysoký tlak pomáhají snižovat i potraviny bohaté na draslík a hořčík. Mezi nimi obyčejný česnek
Protein jde stranou, vláknina dobývá sociální sítě. Trend fibermaxxing se šíří i do českých kuchyní
Solamyl, kukuřičný škrob a jíška: Jaký je mezi nimi rozdíl? Liší se chutí, použitím i kaloriemi
„U Čechů mě překvapuje, jak málo umí cizí jazyky,“ říká kouč a vrcholový manažer Jan Mühlfeit
„Češi neřeší, co jedí. A pak se diví.“ Výživový expert Havlíček bez servítek o jídle, lenosti i tloustnutí po padesátce
„Zlý“ margarín: Je opravdu o tolik horší než máslo? Ne vždy, záleží i na tom, jak se vyrábí
UHO, rýžový nákyp, hrachovka. Typická jídla školních jídelen jsme buď milovali, nebo nesnášeli
Jak jíst na all inclusive dovolené bez přibírání: Pravidlo tří talířů vám umožní ochutnat vše, radí odborník
Milovníci matchy, těšte se! Nový limitovaný drink právě najdete v dm drogerii
Kefír, podmáslí i acidofilní mléko jsou elixír pro střeva. Liší se ale složením i doporučeným využitím
Tofu i tempeh si získávají i nevegany. Jeden kvůli bílkovinám, druhý pro svou variabilitu
Zapomeňte na bujón: Neaktivní droždí ochutí vývar i pomazánky zdravěji i lépe