Zdravá strava

Zlaté mléko: Přírodní antibiotikum působí proti chřipce, nachlazení i stresu
Vysoký tlak pomáhají snižovat i potraviny bohaté na draslík a hořčík. Mezi nimi obyčejný česnek
Protein jde stranou, vláknina dobývá sociální sítě. Trend fibermaxxing se šíří i do českých kuchyní
Solamyl, kukuřičný škrob a jíška: Jaký je mezi nimi rozdíl? Liší se chutí, použitím i kaloriemi
„U Čechů mě překvapuje, jak málo umí cizí jazyky,“ říká kouč a vrcholový manažer Jan Mühlfeit
„Češi neřeší, co jedí. A pak se diví.“ Výživový expert Havlíček bez servítek o jídle, lenosti i tloustnutí po padesátce
„Zlý“ margarín: Je opravdu o tolik horší než máslo? Ne vždy, záleží i na tom, jak se vyrábí
UHO, rýžový nákyp, hrachovka. Typická jídla školních jídelen jsme buď milovali, nebo nesnášeli
Jak jíst na all inclusive dovolené bez přibírání: Pravidlo tří talířů vám umožní ochutnat vše, radí odborník
Milovníci matchy, těšte se! Nový limitovaný drink právě najdete v dm drogerii
Kefír, podmáslí i acidofilní mléko jsou elixír pro střeva. Liší se ale složením i doporučeným využitím
Tofu i tempeh si získávají i nevegany. Jeden kvůli bílkovinám, druhý pro svou variabilitu
Zapomeňte na bujón: Neaktivní droždí ochutí vývar i pomazánky zdravěji i lépe
Kvíz: Hubnutí, diety a cvičení. Otestujte si, jestli rozumíte shazování kil
Krásné vlasy díky chia semínkům: Nemusíte je jen jíst, beauty influencerky přísahají na domácí kondicionér
„Za dva měsíce chcete shodit kila, co jste nabírali roky? Hazard se zdravím,“ říká nutriční terapeutka Hedvika Jakešová
„Každý večer jsem se přejídala sladkostmi, až mi bylo špatně. Trvalo mi dlouho, než jsem se z toho dostala,“ říká Evelyn
„Dětská menu jsou pořád jen smažené.“ Rodiče chtějí v restauracích pro děti zdravější jídlo, nakonec ale volí smažák
Ovocné tyčinky a kaše pro děti: Zdravé na pohled, ve skutečnosti často plné cukru
Bez krájení a obalování. Dejte celý květák do trouby a máte vystaráno! Budete večeřet do 40 minut