Chytré vaření

Inspirace na rychlé svačiny do školy: Sladký chlebík ani šneky rozhodně v koši neskončí
Základní chyby při přípravě řízků, které kazí jejich chuť: Špatné krájení, naklepávání i obalování
Vykašlete se na mouku! Zahušťovat se dá chutněji a zdravěji, třeba zeleninou nebo vajíčkem
Jak poznat, že je olej správně rozpálený na smažení? Jde to i bez teploměru, stačí vám obyčejná vařečka
Naučte se zahušťovat guláš jinak a líp. S chlebem to umí každý, ale jde to i bez jakékoli suroviny navíc
Největší chyby při vaření rýže: Proplachujete málo, mícháte až moc. Problémem je i voda
Prskající olej a zamaštěný sporák při smažení? Tomu je konec! Pomůže kombinace octa a soli
Zdravější jídlo, křehčí maso i rovnoměrnější propečení: To vše umí pečicí papír. Znáte trik, aby se neroloval?
Šťavnatá jako nikdy předtím: Tu nejlepší roštěnou připravíte ve vodě a plastovém sáčku
Kuře krásně propečené, na povrchu křupavé, uvnitř šťavnaté? Dodržte 10 pravidel a bude vždycky na jedničku
Ujela vám ruka se solí? Jídlo ještě zachráníte! Než se pustíte do ředění, vyzkoušejte chytré triky našich babiček
Malý, ale šikovný! Kuchyňský pomocník, díky kterému uvaříte vajíčka vždycky dokonale
Nejlepší šunku si zvládnete připravit snadno a levně doma! Jak ji vyrobit i bez šunkovaru?
Krásně vypadají a ještě líp chutnají: Chlebíčky obložené ovocem a květinami zazáří na každém stole
Horkovzdušné fritézy jsou trhákem! 5 nejlepších na trhu, díky kterým bude vaření skoro bez práce a jídlo zdravější
Znáte rozdíl mezi černým, zeleným, červeným a bílým pepřem? Spousta lidí správnou odpověď netuší
Dokonale hladká krupicová kaše, která se vždycky povede? Stačí do receptu přidat 2 kroky navíc
Loupání salátových okurek a 14 dalších věcí, které děláme v kuchyni naprosto zbytečně
Co se zbylým cukrovím, které se nesnědlo? Přebytky můžete ještě chytře zužitkovat
Má smysl utrácet za drahý Thermomix? V Lidlu pořídíte vychytanou levnější verzi