Chytré vaření

Rozlučte se s prskajícím olejem a zamaštěným sporákem při smažení. Pomůže kombinace octa a soli
Proplachování, sůl i stupeň vaření: Nejčastější chyby při vaření rýže, kvůli kterým jíte nevábnou hmotu
Přesolené jídlo ještě zachráníte. Ředění si nechte jako poslední možnost a jděte na to metodami babiček
Inspirace na rychlé svačiny do školy: Sladký chlebík ani šneky rozhodně v koši neskončí
Základní chyby při přípravě řízků, které kazí jejich chuť: Špatné krájení, naklepávání i obalování
Vykašlete se na mouku! Zahušťovat se dá chutněji a zdravěji, třeba zeleninou nebo vajíčkem
Jak poznat, že je olej správně rozpálený na smažení? Jde to i bez teploměru, stačí vám obyčejná vařečka
Naučte se zahušťovat guláš jinak a líp. S chlebem to umí každý, ale jde to i bez jakékoli suroviny navíc
Zdravější jídlo, křehčí maso i rovnoměrnější propečení: To vše umí pečicí papír. Znáte trik, aby se neroloval?
Šťavnatá jako nikdy předtím: Tu nejlepší roštěnou připravíte ve vodě a plastovém sáčku
Kuře krásně propečené, na povrchu křupavé, uvnitř šťavnaté? Dodržte 10 pravidel a bude vždycky na jedničku
Malý, ale šikovný! Kuchyňský pomocník, díky kterému uvaříte vajíčka vždycky dokonale
Nejlepší šunku si zvládnete připravit snadno a levně doma! Jak ji vyrobit i bez šunkovaru?
Krásně vypadají a ještě líp chutnají: Chlebíčky obložené ovocem a květinami zazáří na každém stole
Horkovzdušné fritézy jsou trhákem! 5 nejlepších na trhu, díky kterým bude vaření skoro bez práce a jídlo zdravější
Znáte rozdíl mezi černým, zeleným, červeným a bílým pepřem? Spousta lidí správnou odpověď netuší
Dokonale hladká krupicová kaše, která se vždycky povede? Stačí do receptu přidat 2 kroky navíc
Loupání salátových okurek a 14 dalších věcí, které děláme v kuchyni naprosto zbytečně
Co se zbylým cukrovím, které se nesnědlo? Přebytky můžete ještě chytře zužitkovat
Má smysl utrácet za drahý Thermomix? V Lidlu pořídíte vychytanou levnější verzi