Chytré vaření

Čím nahradit tvaroh při vaření a pečení?
Co dělat, když chybí při vaření vejce, olej, mouka nebo tvaroh? Čím nahradit chybějící ingredience v kuchyni?
Zbytečné spotřebiče, které jen zabírají místo. Neutrácejte za to, co už doma v podstatě máte
Domácí máslo je nenáročné na výrobu a skvěle chutná. Návod, jak na něj
Domácí šunku zvládnete i bez šunkovaru. A bude zdravější i levnější než v obchodě
Luxusní dezert z mikrovlnky, který je hotový za pouhé 2 minuty
Jak na dokonale hladkou krupicovou kaši? Do receptu přidejte dva důležité kroky navíc!
Tahák do kuchyně bez váhy. Kolik gramů se vejde do jedné lžičky nebo hrnku a kolik váží špetka soli?
Používáte oleje správně? Na řízky sádlo, olivový olej pouze do salátů a do cukroví jedině máslo
Recept na pečené hrušky s modrým sýrem a ořechy
Jak správně upéct kuře: 10 kroků k tomu, aby bylo na povrchu křupavé a uvnitř šťavnaté
Pečicí papír vás naučí zdravě vařit. Tipy, jak ho používat v kuchyni
V kuchyni bez vah: Kolik gramů se vejde do jedné lžičky nebo hrnku?
Jíte rýži i druhý den po uvaření? Může to být nebezpečné
RÝŽE: Jak ji připravit a proč si pořídit rýžovar?
Konjakové těstoviny neobsahují cukry, lepek ani kalorie. Vyplatí se ale si za ně připlatit?
Citron není jen na ryby a kuře! V hovězím guláši, rizotu a vývaru si ho jednoduše zamilujete
Netradičně zbarevná zelenina: Proč ochutnat oranžový květák, červenou mrkev či fialovou kukuřici?
6 míst a věcí, které zvládnete snadno uklidit i během vaření
Místo návštěvy restaurace si raději uvařte. Ceny obědů v Česku stouply za rok o pětinu