Chytré vaření

Chybí vám do receptu vajíčko, kypřicí prášek nebo máslo? Víme, co čím nahradit v kuchyni. Margarín tam nedávejte!
Nejčastější chyby při přípravě řízků, které dělá většina lidí: Prkýnko, obalování i olej
Osvěžující léto s okurkou: Recept na dokonalé nanuky ze salátové okurky
Recepty na palačinky a lívance, jak je neznáte: Zkuste těsto ze dvou ingrediencí nebo z mrkve
Drahé pamlsky pro psa už nekupujte! Za pár kaček je vyrobí doma každý a ještě vašemu miláčkovi prospějí
Játrové knedlíčky, kapání i krupicové nočky – Češi milují zavářky. Inspirujte se, čím vším se dá zahustit polévka
8 geniálních způsobů, jak využít jednorázové koupací čepice z hotelu doma i na cestách
Jak nejlíp zahustit guláš? Trik s chlebem zná každý. Jde to ale i bez jakékoli suroviny navíc
Staré pečivo nepatří do koše ani zvířatům. Zužitkujte ho s mletým masem nebo jako kořeněné chipsy
Jak zahustit jídlo bez mouky? Některá alternativní zahušťovadla máte stoprocentně doma
Vyléváte nálev z mozzarelly a okurek? Chyba! Použijte je při vaření, dodají vašim jídlům jedinečný šmrnc
Jak nahradit máslo v kuchyni: Tipy na alternativy pro pečení, vaření i mazání na pečivo
Lívance nadýchané jako obláček! Stačí přesně odvážit, správně zamíchat a dokonalý výsledek je zaručen. Stojí to za to
Vaše avokádo už není úplně „akorát“? Přezrálé určitě nepatří do koše. Poradíme, jak ho zpracovat
Přesolené jídlo ještě můžete zachránit! Ředění si nechte jako poslední možnost a zkuste fígle našich babiček
Pečicí papír vás naučí zdravě vařit. Tipy, jak ho používat v kuchyni
Domácí jogurt si připravíte jen ze 2 surovin. A ani nemusíte hned pořizovat jogurtovač
Připravte si domácí bujón! Je zdravější, levnější a poctivější
Jak správně upéct kuře: 10 kroků k tomu, aby bylo na povrchu křupavé a uvnitř šťavnaté
V kuchyni bez vah: Kolik gramů se vejde do jedné lžičky nebo hrnku?