Chytré vaření

Loupání žampionů nebo okurky a dalších 13 naprosto zbytečných věcí, které děláme v kuchyni. Kolik z nich jich děláte vy?
Největší chyby při přípravě řízků, které Češi stále opakují. Tomuto se vyhněte a zkuste to jinak!
Co se zbylým cukrovím, které se nesnědlo? Přebytky můžete ještě chytře zužitkovat
Velké srovnání: Vyrovná se levnější mašina z Lidlu drahému Thermomixu?
Konec prskání oleje a zamaštěnému sporáku: Pomůže fígl s octem a solí
Vyrobte si domácí máslo! Stačí vám 15 minut, je lepší než kupované a zvládne to každý
Jak nahradit drahé máslo? Nebojte! Jde to při pečení, vaření i na chlebu
Co obsahují kořenící směsi z obchodu? Často jen zlomek koření
Zbytečné spotřebiče, na které se bude jen prášit. Neutrácejte za to, co už doma vlastně máte
Jak nahradit chybějící ingredience v receptu? Nemusíte do obchodu! Využijte to, co máte doma
5 nejlepších horkovzdušných fritéz, díky kterým budou pokrmy zdravější a příprava snazší
12 triků do kuchyně: Ušetří vám peníze i čas a ulehčí život
Co připravit dětem do krabičky? 3 rychlé svačiny, které rozhodně v koši neskončí
S pivem se vaří líp: Řízek v pivním těstíčku bude křupavější, buchta kypřejší a naložené maso jemnější
Vykostěte a naporcujte kuře jako profík! Podrobný návod, jak to udělat rychle a bez plýtvání
Ocet je hotovým zázrakem v domácnosti. Víte, jak se liší hnědý a bílý?
Šťavnatá a křehká jako nikdy předtím: Roštěná sous vide se šťouchanými bramborami a pepřovou omáčkou
Vážíme bez váhy: Kolik gramů má lžíce, lžička a kolik se vejde do hrnku? Tahák, který vás zachrání
Kdy má olej správnou teplotu na smažení? Když nemáte teploměr, pomůže jednoduchý fígl s vařečkou
Konec slzám při krájení cibule – zapalte svíčku nebo si dejte žvýkačku