Pečení

Nečekejte hodinu, než máslo povolí. Naučte se chytré triky zkušených hospodyněk
Valentýnské sněhové pusinky, které doslova tají na jazyku
Zapomeňte na složité dezerty! Malinové palmiers jsou perfektní sladké překvapení na Valentýna!
Pečené koblížky bez výčitek: Zapomeňte na smažení, tyhle jsou lahodné a zdravější než kdy dřív
Nadýchaná piškotová roláda bez prasklin: Triky, díky kterým se roláda vždy povede
Kynuté těsto lepší než kdy předtím? Přidejte jen část vajíčka a obyčejnou surovinu, kterou má každý doma
Piškotové těsto: Zázračné pravidlo 3–3–3, které vás nikdy nezklame! Jakmile ho jednou vyzkoušíte, už nebudete péct jinak
Domácí bramborové housky, které jsou rychlé na přípravu a dlouho vydrží měkké
Zlatavý, křupavý a nadýchaný: Jak připravit yorkshirský pudink, o kterém budou všichni mluvit?
Zimní klasika v moderním kabátě: Pečená jablka s brie sýrem a ořechy
Proč přidávat do sladkých jídel sůl? Má důležitou funkci, shodují se známí cukráři
Vyzkoušejte domácí Bake Rolls: Chutné bagetové chipsy snadno a rychle
Dr. Oetker zavírá továrnu v Česku a propouští zaměstnance
Nanaimo řezy: Ikonický recept z Kanady, který boří sociální sítě
„Ráda zkouším nové chutě, ale vždycky se držím základních pravidel,“ říká Romana Böhmová z blogu Na skok v kuchyni
Nadýchaná palačinka Dutch Baby: Snídaňový hit jako z amerického filmu
Krtkův dort na plech. Naprosto boží dezert a bez námahy
Perfektní pečené brambory ve slupce: Stejně dobré jako od babičky
Jak ušetřit za používání trouby: Pozor na předehřívání i dvířka a využívejte zbytkové teplo
Co se zbylým cukrovím, které se nesnědlo? Přebytky můžete ještě chytře zužitkovat