Pečení

Jak si udělat nejlepší kukuřičný klásek? Poslouží i mikrovlnka, nejlépe ale chutná připravený jinak
Plněné papriky jinak? Zkuste tyto s mletým masem, roztékajícím se sýrem a bagetkou opečenou do křupava
Chybí vám do receptu vajíčko, kypřicí prášek nebo máslo? Víme, co čím nahradit v kuchyni. Margarín tam nedávejte!
Kakaový mléčný řez: Nadýchaný jako obláček a bez gramu mouky i cukru
Umíte vybrat kvalitní kakao? Barva kvalitu neurčuje a to holandské není z Holandska
Natrhejte si rybíz a doplňte 1 zásadní vitamín. Nejlíp se hodí na domácí marmeládu, sirup i čaj
Proklatě dobrý dezert: Na vláčný kakaový koláč s jablky nepotřebujete ani gram mouky
Čokoládový chlebíček s pomerančovou kůrou: Jednoduchý moučník, po kterém se jen zapráší
Jak upéct tu nejlepší bublaninu? Zkuste původní recept nebo kynutou, třenou či piškotovou klasiku
Proč používat sůl i při pečení a vaření sladkých jídel? Známí cukráři v tom mají jasno!
Křupavé cuketové trojhránky se sýrem: Dokonalá večeře i rychlovka pro návštěvy, kterou zvládnete do 10 minut
Když vás honí mlsná: 5 skutečně bleskových dezertů do 15 minut. A nemusíte ani do obchodu
Indiánek, trdelník, rakvička, větrník… Víme, kde se vzaly tradiční české zákusky! Tohle jste nevěděli
Vláčný a nadýchaný: Upečte si domácí toastový chleba. Je lepší než ze supermarketu!
Recept na nadýchanou tvarohovou bábovku: Zvládnete ji raz dva a bude tak dobrá, že ji budete chtít péct pořád dokola!
Došel vám olej? Při pečení i smažení se dá celkem snadno nahradit. Existuje víc možností než jen máslo
Recepty na rychlý koláč a likér z třešní, které si musíte uložit. Na odpeckování máme jednoduchý trik
Horkovzdušná fritéza vám umožní hřešit i při hubnutí. Kdy je ideálním pomocníkem a jaké má výhody?
Fantastický špíz ze 3 druhů masa: Připravte si živáňskou pečeni podle Kluků v akci
Ochutnejte vynikající „rakouské suflé“ ze Salzburgu: Slavné nockerln snadno připravíte i doma