Jak využít

Co udělat s velkou úrodou okurek? Tipy, jak je zpracovat od polévky a limonády až po zavařování
Jak zužitkovat staré pečivo? Strouhanka je klasika, ale jsou i lepší způsoby
Použité kávové kapsle nevyhazujte. Jejich recyklací podpoříte udržitelnost a dobrou věc
Jak jinak využít tvořítko na led? 9 tipů, které stojí za to vyzkoušet
Vyrobte si domácí levandulový sirup. Připravíte z něj skvělou limonádu, vinný střik nebo levandulové cappuccino
Zvětralé pivo nevylévejte do odpadu, ale radši na zahradu aneb 10 tipů, jak ho využít
Zbyla vám rýže? Rýžová kaše není vaší jedinou možností, známe lepší recepty
Magická divizna: Ochrání před kouzly, ale má i prokázané léčivé účinky. Dejte si ale pozor, kdy ji sbíráte
Rýžovar dokáže mnohem víc, než si myslíte! Tady je 16 běžných jídel, která překvapivě skvěle zvládne
Tohle jste o malinách a jahodách nevěděli! Bělí zuby, nabudí k vášnivé noci a mnoho dalšího
Vyhazujete odstřižené květy pažitky? A zkusili jste je ochutnat? Příště je využijte v kuchyni
Maliny jsou ovocem bohů. Užívejte si jejich anti-aging efekt po celé léto
Znáte muchovník? Plody podobné borůvkám právě teď dozrávají. Je to úžasná vitamínová bomba
Božská jahodová marmeláda 3x jinak: Dokonalá klasika, méně sladká i s osvěžujícím twistem
Nepečený dort i domácí termix: 6 receptů ze zakysané smetany, na které se vám budou sbíhat sliny už při přípravě
Co všechno se dá vyrobit z černého bezu? Vyzkoušejte řízky, likér i sirup
Starý substrát od pokojovek použijte opakovaně! „Upečte“ ho a vdechnete mu nový život
Staré pečivo nepatří do koše ani zvířatům. Zužitkujte ho s mletým masem nebo jako kořeněné chipsy
Vyléváte nálev z mozzarelly a okurek? Chyba! Použijte je při vaření, dodají vašim jídlům jedinečný šmrnc
Neodolatelné mlsání: Rebarborové recepty, které vás dostanou svou sladkokyselou chutí