Vitamíny

Vápník a hořčík spolu neberte aneb Nebezpečné kombinace vitamínů a minerálů, kterým se radši vyhnout
Červená řepa je vitamínovou bombou: Klíčem pro zachování čerstvosti a nutričních hodnot je správné načasování sklizně
Domácí želé bonbony na imunitu z citrusů a bez cukru, které ochrání tělo před nachlazením
Déčko a vápník nebo céčko a zinek: Vitamínové páry, které je dobré brát spolu, abyste z nich vytěžili maximum
Nejlepší čas na pomelo nastává právě teď. Při výběru napoví slupka, vždycky ale musí být ve fólii
Vybíráme hořčík, aby opravdu fungoval. Za oxid hořečnatý se nevyplatí vyhazovat peníze
Granátové jablko: Jídlo bohů, které lidé stále neumí oloupat a jíst, přitom je to snadné
Vitamín D je pro zdraví klíčový. Pro nejlepší vstřebávání a účinnost ho zkombinujte s vitamínem K2
Zázračné ponožky, hřejivé masti i čajové triky: Jak porazit věčně studené nohy
Mražená versus čerstvá zelenina: Která je zdravější? Mnohdy je na tom líp ta první
Božské ovoce kaki je zpátky v obchodech. Většina lidí ho ale pořád jí úplně špatně
Už nekupujte drahé ginger shoty. Ty domácí jsou levnější, silnější a chutnější
Domácí zázvorový shot, který zažene nachlazení: Jen ze 4 surovin máte skvělý „nakopávač“
Nasbírejte si v přírodě šípky. Jsou zadarmo a obsahují 30× víc vitamínu C než pomeranče
Čeho je moc, toho je příliš: Nadbytek vitamínů může být stejně nebezpečný jako jejich nedostatek
Neumíte polykat velké tabletky? Podle lékařů funguje obyčejný předklon
Vitamíny a doplňky stravy lidem často nefungují. Užívají je špatně, na denní době však příliš nezáleží
Vitamíny, které koupíte v lékárně, jsou často jen málo účinné. Lipozomální forma je přitom mnohem efektivnější varianta
Rozdíl mezi kysaným a sterilovaným zelím je velký. V chuti, ceně, ale hlavně obsahu cenných vitamínů
Mirabelky a špendlíky patří k nejzdravějším plodům léta, přesto zůstávají nevyužité