Maso

Husí tacos ze zbytků svatomartinské husy: Česká klasika ve street food kabátku
Husí hody 2025: Z cen svatomartinského menu u Pohlreicha, Punčocháře a dalších hvězd se vám zatočí hlava
Kupujete dětem kuřecí nugetky? Pozor, s kvalitními bílkovinami nemají nic společného, radí odbornice
Daňčí plec se šípkovou omáčkou: Podzimní recept, který zvládnete doma a stojí zlomek ceny z restaurace
Křepelky jsou teď v akci: Upečte si je s nádivkou, která voní bylinkami
Recept, kvůli kterému zapomenete na svíčkovou: Kančí roláda se šípkovým džemem a pyré z petržele
Uvařte si sváteční kančí maso se šípkovou jako z myslivecké chaty. Omáčka, co se rozplyne na jazyku
Mohou se jít párky studené? Většina už je částečně předvařená, pozor si ale dejte na ty grilovací
Test pařížských salátů ze supermarketů. Nejhorší měl mdlou chuť a místo masa separát i kuřecí kůže
Šťavnatý kachní filet s hebkým dýňovým pyré. Kdo tohle nezkusil, neví, jak chutná podzim
Maso v mrazáku nevydrží věčně. Jak poznat, kdy už ho radši vyhodit? Zapisujte data
Zklamání ze supermarketu: Test ukázal, že oblíbené značky slaniny mají na obalech falešné údaje o mase i soli
Bůček s jablky je ten typ receptu, který vám hned po prvním soustu připomene, proč je dobré občas zapomenout na salát
Sekaná, která chutná jako od babičky: Vejce, voňavá klobása a krémová bramborová kaše k tomu
Šťavnaté burger šneky z tortilly s jalapeňo a cheddarem, které strčí klasický burger do kapsy
Zmrzlý střed, uvařený okraj a k tomu „příchuť“ bakterií. Rozmrazování masa horkou vodou je podle známého kuchaře nesmysl
Podložka v baleném mase z obchodu: Není na ozdobu, ani omylem ji nesmíte uvařit
Podzimní klasika z jednoho pekáče: Zapečené mleté maso s dýňovo-bramborovou kaší
Suchý, tvrdý, rozpadlý. Nejčastější přešlapy při přípravě holandského řízku, které vám zkazí celý oběd
Rozmrazování masa: Když není čas nazbyt, kuchaři sázejí na vytvoření „tepelného mostu“