Polévka

Husí rámen je originální způsob, jak využít svatomartinskou husu v husté polévce, která zasytí jako hlavní chod
Tradiční polský recept, který se dědí: Zalewajka, poctivá polévka z kvásku, brambor a uzené klobásy
Dýňová polévka s lososem: Krémová dobrota, která vás v chladných dnech zahřeje a zasytí na dlouhou dobu
Přesolené jídlo ještě zachráníte. Ředění si nechte jako poslední možnost a jděte na to metodami babiček
Žebříček nejlepších českých polévek podle turistů: Zachutnala jim rajská i kulajda, vítěz nepřekvapil
Neuvěříte, že to není dezert: Jablečná polévka, která válcuje dýňovku
Poctivá bramboračka ze Šumavy vám provoní celý dům: Jak ji ochutnáte, už nebudete dělat jinou
Měli byste vařit vývar s pokličkou, nebo bez? Důležité je nezapomenout na „táhnutí“
Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
Nejlepší recept na buřtguláš: Jednoduchý fígl s cibulí a brambory zaručí dokonalou chuť
Zavařte si rajčatovou polévku na zimu: Voňavá zásoba, co zahřeje i pomůže s hubnutím
Nejlepší dýňová polévka, jakou jste kdy jedli. Celou ji připravíte v jednom hrnci
Instantní polévka bez éček: Vyrobte si ji doma a zabalte na chalupu, do kempu i na vodu
Krémová polévka z cukety a fety, která voní bylinkami a nejlépe chutná s křupavým pečivem
Zapomeňte na bujón: Neaktivní droždí ochutí vývar i pomazánky zdravěji i lépe
Polévka z mascarpone a rajčat vás dokonale zasytí a nebude vám po ní těžko
Vývar je základ. Jeho chuť ale pokazí špatné pořadí ingrediencí, umělá dochucovadla i bujony
Koprová polévka: Nejčastěji chybujeme při její přípravě špatným načasováním kopru a převařeným vývarem
Vykašlete se na mouku! Zahušťovat se dá chutněji a zdravěji, třeba zeleninou nebo vajíčkem
Kuřecí polévka s kokosovým mlékem: Objevte exotický hit, který zvládnete připravit i doma za hodinku