Ryby

Znáte PDRN? Mlíčí z lososa je kosmetickým hitem pro omlazení pleti. Milují ho Korejky i celebrity
Pstruh na kmíně s grilovaným citronem: Jednoduchý recept pro milovníky ryb připravený za 25 minut
Ve špatně skladovaném tuňáku se zvyšuje množství histaminu. Ten může způsobit nevolnost i zvracení
5 jídel, co vám tajně do těla dostanou parazity: Pozor si dejte na tatarák, sushi nebo ústřice
Makrely jsou vzhledem k nadměrnému rybolovu v ohrožení. Hrozí jejich vymizení
Pravý kaviár je cennější než zlato, falešný koupíte za pár korun. Rozdíl je v původu
Jak často jíst ryby a jaké? Stačí jednou týdně, jen losos vás ale nezachrání
Makrel je nedostatek! Odborníci vyzývají restaurace a supermarkety, aby je přestaly nabízet zákazníkům
Dokonale propečené a šťavnaté kuře bez nepořádku? Sáčky na pečení za 30 Kč dokážou zázraky
Chcete perfektně šťavnaté a křehké maso? Stačí ho naložit do soli technikou brining
Zdravá večeře bez stresu: Losos se zeleninou z jednoho plechu
Omáčka, tuňák a další: 10 konzerv, které by vám doma neměly chybět. Zachrání vás v každé situaci
Proč si všichni zamilovali tuto lososovou pomazánku? Zjistíte, až ji ochutnáte!
Uzený kapr je výborný způsob, jak zpracovat rybu z Vánoc, když řízky z ní už nemůžete ani cítit
Jak na nejlepší obalování a smažení ryb i řízků? Po vzoru hospodyněk přidejte do trojobalu kypřicí prášek
Rybí polévka vám nevoní? 3 vánoční polévky, které nikdy nezklamou
Nevoní vám ryba? Vyzkoušejte tresku smaženou v pivním těstíčku a zaručeně změníte názor
Jak správně zabít, vykuchat a naporcovat kapra? S ostrým nožem vám to půjde snadno
Kapří vývar s mrkví a rýží! Vánoční polévka, která bude chutnat i těm, co kapra nemusí