Ryby

Recept na vynikající kapří vývar. Vánoční polévka, která bude chutnat i těm, co kapra nemusí
„Byli jsme zděšení.“ Rodina koupila u stánku kapra, až doma zjistili, že naletěli
Zapomeňte na smaženého kapra: Tenhle amur s ořechovou krustou chutná slavnostně a přitom lehce
Co Češi jedí nejčastěji na štědrovečerní večeři? Letos vede hlavně pohodlí a úspora času
Jak vybrat živého kapra, aby nezkazil hostinu: Dívejte se rybě do očí a všímejte si, jak pluje
Redakční test levných kaviárů ze supermarketů: Dojem „luxusní“ potraviny vytváří množstvím éček
Kuřecí jen chvilku, hovězí déle aneb Přehled, jak dlouho vydrží maso v ledničce
Znáte PDRN? Mlíčí z lososa je kosmetickým hitem pro omlazení pleti. Milují ho Korejky i celebrity
Pstruh na kmíně s grilovaným citronem: Jednoduchý recept pro milovníky ryb připravený za 25 minut
Ve špatně skladovaném tuňáku se zvyšuje množství histaminu. Ten může způsobit nevolnost i zvracení
5 jídel, co vám tajně do těla dostanou parazity: Pozor si dejte na tatarák, sushi nebo ústřice
Makrely jsou vzhledem k nadměrnému rybolovu v ohrožení. Hrozí jejich vymizení
Pravý kaviár je cennější než zlato, falešný koupíte za pár korun. Rozdíl je v původu
Jak často jíst ryby a jaké? Stačí jednou týdně, jen losos vás ale nezachrání
Makrel je nedostatek! Odborníci vyzývají restaurace a supermarkety, aby je přestaly nabízet zákazníkům
Dokonale propečené a šťavnaté kuře bez nepořádku? Sáčky na pečení za 30 Kč dokážou zázraky
Chcete perfektně šťavnaté a křehké maso? Stačí ho naložit do soli technikou brining
Zdravá večeře bez stresu: Losos se zeleninou z jednoho plechu
Omáčka, tuňák a další: 10 konzerv, které by vám doma neměly chybět. Zachrání vás v každé situaci
Proč si všichni zamilovali tuto lososovou pomazánku? Zjistíte, až ji ochutnáte!