Pečivo

Redakční test vánoček ze supermarketů: Sedm vánoček, velké rozdíly v chuti i složení
Zapomeňte na kupované. Naučte se péct luxusní Panettone jako z italské pekárny
Jaké pečivo jíst při hubnutí? Nemusíte se ho vzdávat, ale jděte na to chytře
Lidl představil vlastní parfém inspirovaný oblíbeným pečivem. Tisíce lidí ho chtějí ulovit
Kypřicí prášek vs. jedlá soda: Oba kypří těsto, ale rozdíl mezi nimi je zásadní, hlavně při pečení
Trdelník jako z trhů, ale za zlomek ceny. Namotejte si ho podomácku nebo vyzkoušejte variantu na plech
Recept na křupavý flatbread s hruškou, brie a brusinkami, který je hotový za 20 minut a chutná přímo božsky
Česnekové šneky musíte vyzkoušet. Křupavé, nadýchané těsto a vůně bylinek vás donutí je příště udělat z dvojité dávky
„Za měsíc takhle ušetřím klidně několik stovek.“ Maminka se svěřila s metodou, díky které platí míň za pečivo
Zamotaná jablková babka, která provoní celý byt a chutná jako podzim v nejjemnější podobě
„Sekuriťák mě honil až před supermarket kvůli rohlíku. Přišla jsem si jako zlodějka.“ Ochranka pochybila, říká odborník
Husí croissant s fíkovou marmeládou a sýrem brie: Francouzská elegance ze zbytků svatomartinské husy
Recept na domácí rohlíky, které jsou tak měkké a nadýchané, že mizí z plechu dřív, než stihnou vychladnout
Nadýchané dýňové houstičky z horkovzdušné fritézy, které voní tak, že je těžké vydržet a neukrojit kousek ještě horký
Naučte se skladovat pečivo, aby vydrželo křupavé. Plastové sáčky vyhoďte, jsou lepší způsoby
Oživte starý chleba a udělejte z něj znovu „čerstvý“ a křupavý. Postačí trocha vody a trouba
Češi bez rohlíku nevydrží, ukázal průzkum: Čtvrtina lidí kupuje pečivo denně, chleba ale zdražil
Za rohlíky a chleba dají Češi i tisícovku měsíčně. Problém je, že velká část skončí v odpadu
Na den pekařem: Nahlédli jsme do pekárny Tesca, kde vzniká čerstvé pečivo plné vůně a chuti