Jak připravit

Křupavá topinka s dýní a sýrem: Recept, který chutná jako z bistra, a přitom je hotový do 30 minut
Podzimní klasika z jednoho pekáče: Zapečené mleté maso s dýňovo-bramborovou kaší
Suchý, tvrdý, rozpadlý. Nejčastější přešlapy při přípravě holandského řízku, které vám zkazí celý oběd
Nejlepší recept na segedín podle Zdeňka Pohlreicha. Je vyhlášený, už ho nebudete dělat jinak
Zapomeňte na klasické palačinky, tahle špenátová verze s kuřetem a pikantní krémovou náplní je nový rodinný favorit
Křupavé hotdogy z trouby, které vás zachrání při každé návštěvě. Rychlé, šťavnaté a neskutečně návykové
Zapomeňte na chlebíčky! Růžičky z tortill jsou nový hit na oslavy i večeře, co zvedne náladu všem u stolu
Koňské kaštany nejsou jen dekorace. Léčivá tinktura působí protizánětlivě a antibakteriálně
Houby, které budou chutnat jako v michelinské restauraci: Zapomeňte na omývání a změňte teplotu
Rychlý recept na domácí švestkovou omáčku, která dodá masu i zelenině dokonalou chuť
Kynuté těsto bude nadýchané a jemné jako nikdy předtím. Klíčem jsou žloutky a hustý jogurt
Dýňová mramorová buchta, která mizí z plechu tak rychle, že ji příště uděláte rovnou z dvojité dávky
Večeře z jednoho pekáče: Dýně ve slaninovém kabátku s rozmarýnem a česnekem vás dostane svou jednoduchostí
Inspirace na rychlé svačiny do školy: Sladký chlebík ani šneky rozhodně v koši neskončí
Brambory v marinádě, které překonají hranolky. Tak dokonale ochucené, že je sníte jen tak na vidličku
Cuketa v oleji: Nakrájejte cuketu, opečte ji na pánvi, přelijte olejem a máte skvělý předkrm na zimu
Zapomeňte na těsto: Upečte si křupavý bramborový koláč se slaninou a smetanou, na který spotřebujete zbytky z lednice
Nejlepší rychlá večeře: Křupavý toast s avokádovo-tuňákovou náplní a volským okem na vrchu
Luxusní glazované lososové jednohubky: Příprava je rychlá a výsledek působí jako z luxusní restaurace
Vídeňský tvarohový koláč se švestkami: Je jednoduchý, rychlý a vždycky se sní do posledního drobku