-
4
lžíce
-
1
ks
-
250
g
-
-
-
-
1
balení
-
2
lžíce
*Cenu odhaduje Kupi na základě akčních a běžných cen a je orientační. Našli jste chybu? Dejte nám vědět
na e-mail [email protected].
Postup přípravy
-
Dvě lžíce másla rozpustíme v širším hrnci, pak na něm necháme zesklovatět cibuli nakrájenou najemno.
-
Přidáme dobře očištěné, omyté, osušené a na plátky nakrájené houby a zprudka je osmahneme.
-
Promícháme, osolíme a přidáme půl lžičky drceného kmínu.
-
Po deseti minutách opékání přilejeme smetanu, přivedeme k varu, necháme mírně probublávat a podle potřeby zahustíme středně tmavou jíškou připravenou ze zbylého másla a hladké mouky.
-
Na konec omáčku dochutíme pepřem.
Tip
K omáčce se skvěle hodí houskový knedlík.