Houby

Pýchavka obrovská je gigantem mezi českými houbami. Pokud ji najdete, čeká vás gurmánský zážitek
Topinky s hříbky
Čas přípravy: 10 min Obtížnost: Snadný Cena: 124 Kč

Topinky s hříbky

Nasbírali jste plný košík žampionů nebo hříbků a už nevíte co s nimi? Máme pro vás super rychlý recept na křupavé topinky, který se bude hodit třeba na večeři. Kromě hub potřebujete jen pár ingrediencí, které určitě máte doma, a za deset minut už můžete hodovat.

Topinky s hříbky
Máte na trávníku suché skvrny? Pozor, může jít o kornatku, která umí napáchat velké škody
Přinesli jste z lesa plný koš hub? Udělejte si houbovou smaženici
Přinesli jste si z lesa parádní houbařský úlovek? Uvařte si tradiční šumavskou bramboračku!
Tyto výrobky mohou ohrozit vaše zdraví! Jsou staženy z prodeje kvůli nebezpečným látkám
Dopřejte si lanýže! Jídlo vystřelí do nebes, jsou afrodiziakem a dají se koupit i levně
Už rostou! Užijte si hříbky i jiné houby na úžasně vysmažených topinkách. Stačí vám 10 minut
Nová mapa ukazuje ty nejlepší houbařské lokality v Česku
3 tradiční omáčky našich babiček: Tyhle téměř zapomenuté omáčky připravíte do 30 minut
Rychlý oběd: Vydatná bramboračka podle Cuketky zasytí a uvaříte ji za pár korun
Tradiční jídlo našich prababiček: Vynikají houbový kuba, který vás na dlouho zasytí
Je libo smržové rizoto nebo kačenky na másle? Propadněte kouzlu jarních hub
Tyto potraviny byste nikdy neměli znovu ohřívat! Mohou se v nich šířit škodlivé toxiny
Blíží se sběr václavek: Recept na guláš i václavky naložené v octovém nálevu
Bedla vysoká pokaždé jinak. Výborné recepty z nejchutnější houby českých lesů
Babky způsobují rakovinu a smaženice se nesmí ohřívat: Věříte nejčastějším mýtům o houbách?
Jak zpracovat houby? Zkuste je zavařit, naložit do soli, zamrazit nebo si z nich udělejte koření
Kotrč kadeřavý, lahodný klenot z našich lesů. Vykupuje se za tisíce a je skvělý pro naše zdraví
Jak zpracovat houby z lesa? Konečně návod, jak je správně sušit, nakládat i zamrazit
Co všechno umí sušička ovoce?