Štědrovečerní večeře

Co všechno se na Štědrý den nesmí dělat? Neuklízejte, nevěšte prádlo a hlavně nic nespalte. Nosí to smůlu
Jak perfektně obalit a usmažit kapra: Zkušení kuchaři přidávají trochu kypřicího prášku
Hustá kapustnica se zelím, uzeným masem a klobásou. Tradiční slovenský recept, který k Vánocům patří stejně jako stromek
Zapomenuté vánoční tradice a zvyky našich babiček. Přinesou vám štěstí, bohatství i lásku
Praktický návod, jak správně zabít, vykuchat a naporcovat kapra jako profík
Famózní vánoční polévky, které nikdy nezklamou, i když vám kapr nejde pod nos
Černý kuba: Nejstarší české štědrovečerní jídlo, které dnes znovu lidé objevují
Vánoce letos bez kapra! Tato štědrovečerní jídla chutnají lépe a není s nimi taková práce, tvrdí mnozí
Kapr na černo: Nejstarší český štědrovečerní recept, který stojí za návrat na sváteční stůl
Sváteční bramborový salát: Výtečná odlehčená verze bez majonézy, po které vám nebude těžko
Staročeský, teplý, houbový i prvorepublikový: Vánoční bramborový salát nemusí být jen jeden. 5 tradičních variant
Zapomeňte na rybu: Tahle smažená hlíva s „vánočním“ salátem ze sojanézy přesvědčí i zarputilé masožravce
Bramborový salát a 10 surovin, kvůli kterým se Česko hádá každý Štědrý den. Shoda panuje jen na bramborách
Co Češi jedí nejčastěji na štědrovečerní večeři? Letos vede hlavně pohodlí a úspora času
Jak vybrat živého kapra, aby nezkazil hostinu: Dívejte se rybě do očí a všímejte si, jak pluje
Bramborový salát: České „zlato“ kvůli chybám s cibulí a skladováním zkvasí dřív než se nadějete
Nejchutnější brambory do salátu podle pěstitele. V obchodech hledejte slavné „rohlíčky“
Jak na nejlepší obalování a smažení ryb i řízků? Po vzoru hospodyněk přidejte do trojobalu kypřicí prášek
Recept na smaženého kapra v pivním těstíčku. Vyměňte tradiční trojobal za něco originálního
Dojídání zbytků ze Štědrého dne je populárním českým zvykem