Jedlé kaštany

Vyválejte těsto, naplňte ho kaštanovým krémem a upečte si sladké ravioli jako z italského karnevalu
Krémová polévka z jedlých kaštanů
Čas přípravy: 50 min Obtížnost: Střední Cena: 56 Kč

Krémová polévka z jedlých kaštanů

Jemná krémová polévka z jedlých kaštanů vás zaručeně ohromí. Tato specialita se připravuje převážně na přelomu podzimu a zimy, kdy dozrávají jedlé kaštany. Jejich pečenou variantu asi netřeba představovat, objevte také tuto nevšední polévku podle našeho receptu.

Krémová polévka z jedlých kaštanů
Krémové, voňavé, podzimní. Tiramisu s kaštany a čokoládou je důkaz, že i klasika může chutnat jinak
Jedlé kaštany jsou nabité vitamínem C. Zda kupujete čerstvé prozradí slupka už v obchodě
Z kaštanů si zadarmo uděláte prací gel i přírodní odpuzovač pavouků a molů
Jak nejlíp připravit jedlé kaštany? Vaření a pečení si ulehčíte dvěma kroky
Takhle chutná podzim: Krémové rizoto s jedlými kaštany a houbami si zamilujete
Čokoládová pomazánka z jedlých kaštanů: Zdravější a chutnější, než byste čekali
Kaštany v karamelu s voňavým kořením, které jsou ještě lepší než ty z vánočních trhů
Kaštanů a žaludů je letos málo, lesníci je od lidí vykupují ve velkém. Nejlépe placené jsou bukvice
Kaštany: Některé uleví od bolesti a jiné zase skvěle chutnají
Jak si vyrobit domácí žaludovou mouku, ze které dělají chléb indiáni?
Znáte asijské vodní kaštany? Obsahují plno draslíku, krásně křupou a skvěle chutnají v dezertech