Maďarský tokáň

Čas přípravy: 2 hod 30 min
Obtížnost: Střední
Cena: 24 Kč
Redakce Kupi.cz
3. března

Připravte si s námi maďarský tokáň, který ač se svou přípravou hodně podobá guláši, najdeme zde pár odlišností. Své kořeny má až ve středověku, jedná se tedy bezesporu o nejstarší z pokrmů maďarské kuchyně. Příprava je malinko náročnější, ale s trochou snahy ji zvládne každý.

Recept maďarský tokáň vás vyjde na 6 Kč za 1 porci. 4 porce připravíte za 24 Kč.

Ingredience

Ingredience na recept koupíte výhodně v obchodě Tesco za 24 Kč*
*Cenu odhaduje Kupi na základě akčních a běžných cen a je orientační. Našli jste chybu? Dejte nám vědět na e-mail [email protected].

Recept

  • 1

    Cibuli nakrájejte nadrobno a orestujte ji na oleji.

  • 2

    K cibulce přidejte hovězí maso nakrájené na nudličky a orestujte. Opékejte, dokud maso nezmění barvu. Poté přidejte rajský protlak, bílé víno a prolisované stroužky česneku. Osolte, opepřete a duste pod pokličkou asi 2 hodiny.

  • 3

    Podávejte s rýží nebo s těstovinami.

Zajímavé tipy

Líbil se vám recept Maďarský tokáň? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.