Pečený divočák

Čas přípravy: 1 hod 30 min
Obtížnost: Snadný
Cena: 480 Kč
Redakce Kupi.cz
25. ledna
Pečené kousky divočáka s mrkví, podávané s rýží, servírované na bílém talíři. Kupi.cz

Chcete malou změnu na obědovém menu? Zvěřinové speciality se k tomu skvěle hodí. Máme pro vás tip – upečte si divočáka. Je to snadné. Všechny suroviny nakrájíte, hodíte do jednoho pekáče a šup s tím do trouby. A ta vůně. Už jen při pečení se vám budou sbíhat sliny.

Recept pečený divočák vás vyjde na 80 Kč za 1 porci. 6 porcí připravíte za 480 Kč.
Ingredience na recept koupíte výhodně v obchodě Globus za 480 Kč*
*Cenu odhaduje Kupi na základě akčních a běžných cen a je orientační. Našli jste chybu? Dejte nám vědět na e-mail [email protected].

Recept

  • 1

    Troubu rozehřejeme na 180 °C.

  • 2

    Kančí hřbet a bůček nakrájíme na kostičky, osolíme a vše vložíme na sádlem vymazaný plech.

  • 3

    Cibuli nakrájíme nahrubo, česnek nadrtíme, mrkev nakrájíme na kolečka a vše přidáme do pekáče k masu. Na závěr přidáme bobkový list a celý pepř a vložíme do trouby.

  • 4

    Pečeme na 180 °C dozlatova. Při pečení podléváme zvěřinovým vývarem. Podáváme s rýží.

Zajímavé tipy

Líbil se vám recept Pečený divočák? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.