1/0
Co s pečenou husou po svatomartinském víkendu? Zkuste ji proměnit ve skvělý pokrm - trhané husí tacos s červeným zelím a brusinkovým čatní. Tento moderní a aromatický pokrm překvapí svou lehkostí a jistě se stane oblíbeným. Skvělá kombinace chutí, kterou si můžete užívat nejen ve svátek.
Na pánvi zpěňte cibuli, přidejte trhané husí maso co vám zbylo, obě papriky, med a ocet. Orestujte a nechte maso lehce zkaramelizovat. Dochutťte solí a pepřem.
V hrnci rozpusťte máslo, přidejte zelí, jablko, cukr a ocet. Osolte, opepřete a duste asi 15 minut, dokud nezměkne, ale zůstane lehce křupavé.
V menším hrnci zpěňte cibuli, přidejte brusinky, cukr, balzamikový ocet a špetku skořice. Vařte na mírném ohni přibližně 10 minut, dokud směs nezhoustne.
Tortilly krátce prohřejte na pánvi. Na každou dejte porci zelí, trhané husí maso a lžičku čatní. Posypte koriandrem nebo petrželkou.
Líbil se vám recept Husí tacos s červeným zelím a brusinkovým čatní? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.