1/0
Marinovaná kachní srdíčka na grilu vás okouzlí svou jednoduchostí a výraznou chutí. Vůně bylinek a jemná kyselost balzamikového octa tvoří dokonalou kombinaci, která zajistí křehkost masa. Toto jídlo není žádná nudná záležitost, ale originální recept, kterým zaujmete přátele na zahradní party i rodinu během nedělní večeře.
Kachní srdíčka omyjte pod studenou vodou, očistěte a zbavte je blan.
Nasekejte rozmarýn a tymián najemno, aby uvolnily vůni. Smíchejte je s olejem a balzamikovým octem, přidejte majoránku a pepř - vytvoříte aromatickou marinádu.
Srdíčka vložte do marinády, dobře promíchejte a zakryjte. Nechte chladit v ledničce alespoň 2 hodiny.
Po naložení napíchejte srdíčka na špejle nebo kovové jehly.
Přendejte špízy na rozpálený gril, grilujte z každé strany asi 5 minut.
Hotová srdíčka by měla být na povrchu opečená a uvnitř šťavnatá. Zlehka je posolte před podáváním.
Líbil se vám recept Marinovaná kachní srdíčka na grilu? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.