Vepřová kotleta sous vide s fazolovým ragú a drcenými rajčaty

Čas přípravy: 2 hod 30 min
Obtížnost: Střední
Cena: 180 Kč
Redakce Kupi.cz
31. března

Vychutnejte si šťavnatou vepřovou kotletu s fazolovým ragú a drcenými rajčaty. Díky metodě sous vide, se kotleta připravuje při stálé a nízké teplotě. Maso je tak velmi chutné a plné šťávy.

Recept vepřová kotleta sous vide s fazolovým ragú a drcenými rajčaty vás vyjde na 45 Kč za 1 porci. 4 porce připravíte za 180 Kč.
Ingredience na recept koupíte výhodně v obchodě BILLA za 180 Kč*
*Cenu odhaduje Kupi na základě akčních a běžných cen a je orientační. Našli jste chybu? Dejte nám vědět na e-mail [email protected].

Recept

  • 1

    Vepřovou kotletu opečeme v celku na pánvi na oleji ze všech stran a ochutíme solí.

  • 2

    Pak ji zabalíme do potravinářské fólie (nebo do vakuového pytle) a utáhneme.

  • 3

    Takto připravené maso dáme do vodní lázně na cca dvě hodiny při 68 °C.

  • 4

    Pak kotletu ještě opečeme na pánvi ze všech stran a nakrájíme na jednotlivé porce.

  • 5

    Na cibuli opečeme předem namočené bílé fazole a zalijeme vývarem.

  • 6

    Přidáme drcená rajčata a vaříme do měkka.

  • 7

    Pak přidáme máslo a bazalku.

  • 8

    Nakonec opečeme mini rajčátka, vmícháme k fazolím a podáváme.

  • 9

    Pokrm můžeme doplnit bazalkovým olejem - trochu bazalky rozmixujeme v olivovém oleji.

Zajímavé tipy

Líbil se vám recept Vepřová kotleta sous vide s fazolovým ragú a drcenými rajčaty? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.