1/0
Pokud milujete ovesnou kaši k snídani nebo jako dopolední svačinu, ale ráno nemáte čas na přípravu, je pro vás „overnight“ kaše ideálním řešením. Tuto populární studenou variantu ovesných vloček si můžete připravit předem a dokonce i na celý týden dopředu. Tímto způsobem nejen ušetříte čas, ale také se můžete těšit na lahodnou a osvěžující snídani. Naučte se, jak tuto chutnou kaši jednoduše připravit a jak ji dále dochutit podle vlastní fantazie.
Všechny ingredience pečlivě smíchejte a přeneste do sklenice s víčkem nebo misky, kterou přikryjte. Uchovávejte v lednici alespoň 4 hodiny, ideálně však přes noc.
Ráno si kaši před podáváním dochuťte dle chuti.
Líbil se vám recept Overnight kaše? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.