1/0
Připravte si s námi grilovaný Hermelín, který je jednoduchou pochoutkou a svou velkou oblibu má hlavně v letních měsících. Recept je vhodný i pro naprosté začátečníky, kteří s vařením a grilováním nemají žádné zkušenosti.
V misce rozmíchejte 1 dl oleje s 2 polévkovými lžícemi grilovacího koření, (lze přidat i více, podle chuti).
Ve směsi obalte Hermelín a ten zabalte do alobalu tak, aby sklady byly na bocích sýru.
Hermelín v alobalu dejte na rozpálený gril a grilujte 5-10 minut z každé strany.
Po grilování rozbalte alobal a sýr z něj opatrně přeložte na talíř a ozdobte ho čerstvou bazalkou.
Podávat můžete s dokřupava opečenou bagetkou.
Líbil se vám recept Grilovaný hermelín? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.