Grilovaný hermelín

Čas přípravy: 20 min
Obtížnost: Snadný
Cena: 20 Kč
Redakce Kupi.cz
28. března
Grilovaný hermelín zdobený čerstvou bazalkou, servírovaný na černé podložce s dokřupava opečenou, nakrájenou bagetkou. Ilustrační foto: koss13 / Shutterstock.com

Připravte si s námi grilovaný Hermelín, který je jednoduchou pochoutkou a svou velkou oblibu má hlavně v letních měsících. Recept je vhodný i pro naprosté začátečníky, kteří s vařením a grilováním nemají žádné zkušenosti.

Recept grilovaný hermelín vás vyjde na 20 Kč za 1 porci.

Ingredience

Ingredience na recept koupíte výhodně v obchodě Albert za 20 Kč*
*Cenu odhaduje Kupi na základě akčních a běžných cen a je orientační. Našli jste chybu? Dejte nám vědět na e-mail [email protected].

Recept

  • 1

    V misce rozmíchejte 1 dl oleje s 2 polévkovými lžícemi grilovacího koření, (lze přidat i více, podle chuti).

  • 2

    Ve směsi obalte Hermelín a ten zabalte do alobalu tak, aby sklady byly na bocích sýru.

  • 3

    Hermelín v alobalu dejte na rozpálený gril a grilujte 5-10 minut z každé strany.

  • 4

    Po grilování rozbalte alobal a sýr z něj opatrně přeložte na talíř a ozdobte ho čerstvou bazalkou.

  • 5

    Podávat můžete s dokřupava opečenou bagetkou.

Líbil se vám recept Grilovaný hermelín? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.