Kořeněný květák na grilu

Čas přípravy: 20 min
Obtížnost: Snadný
Redakce Kupi.cz
14. března
Kořeněný květák nakrájený na tlusté plátky na pečicím papíru Ilustrační foto: Olga Miltsova / Shutterstock.com

Nebojte se na mřížku grilu položit kořeněný květák. Objevíte tak kouzlo snadných květákových steaků. Jsou velmi dobré a také touto přílohou zahrnete do svého jídelníčku více zeleniny.

Ingredience

Recept

  • 1

    Květák očistěte a rozeberte na středně velké růžičky.

  • 2

    V misce jej zakápněte olejem a zasypejte kořením.

  • 3

    Poté dobře promíchejte, aby byl květák dochucený stejnoměrně.

  • 4

    Nakonec stačí připravenou přílohu přemístit do grilovací pánve nebo misky.

  • 5

    Grilujte tak dlouho, dokud květák nezezlátne a nezměkne.

Zajímavé tipy

Líbil se vám recept Kořeněný květák na grilu? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.