1/0
Hledáte snadný recept do náročných dní? Těstovinová frittata se zeleným chřestem je ideální volbou! Pomocí zbylých těstovin a čerstvého chřestu vytvoříte pokrm, který oslní svou svěžestí a chutí. Tato jarní delikatesa je výtečnou možností, jak využít zásoby a zároveň připravit něco výjimečného.
Uvařte těstoviny v osolené vodě, nebo využijte zbylé uvařené těstoviny.
Na pánvi rozehřejte olivový olej a přidejte najemno nakrájenou cibuli, kterou nechte zesklovatět. Přidejte na kostičky nakrájenou papriku, nakrájenou slaninu a chřest. Vše krátce orestujte.
Do pánve přidejte scezené těstoviny a dobře promíchejte.
V misce prošlehejte vejce s mlékem, ochuťte solí a pepřem a směsí přelijte těstoviny.
Povrch uhlaďte a pečte v předehřáté troubě na 180 °C asi 20–25 minut, dokud frittata nezíská zlatavou barvu a neztuhne.
Před podáváním posypte nasekanou hladkolistou petrželkou a servírujte.
Líbil se vám recept Těstovinová frittata se zeleným chřestem? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.