Připravte si bramborový salát po španělsku a vychutnejte si tuto netradiční variantu k obědu nebo jako lehkou večeři. Tento bílkovinami nabitý salát vás spolehlivě zasytí a pohladí vaše chuťové pohárky. A když vám zbyde, poslouží i jako oběd s sebou do zaměstnání.
Recept bramborový salát po španělsku vás vyjde na 13 Kč za 1 porci.
2 porce uvaříte za 26 Kč.
Ingredience na recept koupíte výhodně v obchodě BILLA za 26 Kč*
*Cenu odhaduje Kupi na základě akčních a běžných cen a je orientační. Našli jste chybu? Dejte nám vědět na e-mail[email protected].
Postup přípravy
1
Brambory uvaříme ve slupce.
2
Rajčata rozkrájíme na osminky a vyndáme z nich semínka. Otřeme papírovou utěrkou a nakrájíme na kostičky. Na malé kousky nakrájíme i papriku a uvařená vejce.
3
Do mísy se zeleninou a vejci přidáme najemno pokrájenou cibulku, přepůlené olivy, petržel, olej, sůl a pepř.
4
Promícháme a dáme do lednice.
5
Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Spolu s tuňákem zlehka vmícháme do připravené směsi, která se chladila v lednici.
Tip
Nejvhodnější pro přípravu salátu je varný typ brambor A.
Konzervovaného tuňáka volte ideálně steakového, nikoli drceného.
Líbil se vám recept Bramborový salát po španělsku? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.