PENNY nabízí slevy na české potraviny. V BILLE si sami vyberete, co nakoupíte o 20 % levněji

Mladá žena u pokladny supermarketu Drazen Zigic / Shutterstock.com

Každý z nás hledá způsoby, jak co nejvíce ušetřit při nákupu potravin a domácích potřeb. Supermarkety se toho snaží využít a přicházejí s akčními nabídkami, které mají přilákat zákazníky. Dva z největších obchodních řetězců v České republice, BILLA a PENNY, umí zákazníkům snížit hodnotu vybraného zboží až o desítky procent. Pojďme se podívat, jaké výhody mohou zákazníci z těchto akcí získat a která z nich může být pro vás atraktivnější.

Přečtěte si také

Obchod, kde vše stojí 29 korun, předvádí, co tu ještě nebylo. Je otevřený nonstop, sám se uklidí a zavolá vám pomoc

BILLA nabízí okamžitou slevu 20 %

BILLA zahajuje akci, která umožní zákazníkům získat okamžitou slevu 20 % na produkty, které si sami vyberou. Od 25. března do 14. dubna můžete z více než 1 milionu výrobků vybrat ty, na které chcete slevu uplatnit. Stačí při nákupu za více než 500 korun využít speciální kartu se dvěma samolepkami, které vám zaručí slevu na dva produkty dle vlastního výběru při dalším nákupu. Podmínkou je, že vybrané zboží nesmí být součástí jiné akční nabídky.

Dana Bratánková, vedoucí komunikace společnosti BILLA ČR, zdůrazňuje, že cílem akce je nabídnout zákazníkům možnost získat slevy na oblíbené výrobky, které momentálně nejsou součástí žádné z akčních nabídek. Akce je dostupná ve všech 264 prodejnách obchodního řetězce BILLA po celé České republice.

PENNY láká na lokální produkty s 10% slevou

PENNY přichází s nabídkou, která je zaměřena na podporu českých potravinářských výrobků. Od 21. do 27. března získáte slevu 10 % na všechny balené potraviny označené logem Česká potravina. Tuto slevu můžete uplatnit předložením kuponu z mobilní aplikace PENNY. Navíc se sleva vztahuje i na již zlevněné produkty. Sleva se týká výhradně balených potravin s označením Česká potravina a neplatí na zboží bez obalu nebo s jiným označením, jako je třeba Český výrobek nebo Česká Chuťovka.

Kupi

Lidl zve na delikatesy, Kaufland na kolo štěstí

Akční nabídky, při nichž obchodní řetězce snižují ceny vybraného zboží, nejsou ničím neobvyklým. V mobilních aplikacích obchodů, jako jsou Lidl nebo Kaufland, se často objevují slevové kupony. Aby zákazníci mohli tyto slevy využít, je nutné kupony před zaplacením aktivovat. Po aktivaci se sleva automaticky aplikuje v okamžiku platby na pokladně. Například Lidl momentálně nabízí ve své aplikaci slevu 30 % na veškeré zboží z řady DELUXE. V Kauflandu máte možnost prostřednictvím mobilní aplikace získat na kole štěstí až 50% slevu na celý nákup.

Zdroje: PENNY, BILLA