Lidl a BILLA nabízejí ve svých prodejnách novinku: Loterie o nákupy zdarma

Usmívající se pokladní, která markuje nákup zákazníkům Dean Drobot / Shutterstock.com

Obchodní řetězec Lidl zavádí pro své zákazníky novou, nevšední kampaň. V období od pondělí 4. března do neděle 17. března spustí loterii v rámci aplikace Lidl Plus, během které bude každou minutu jednomu šťastnému zákazníkovi vrácena celá částka jeho nákupu. Velmi podobnou akci, která každý den slibuje 20 000 šancí na nákupy zdarma, spouští od středy 6. března také řetězec BILLA.

Přečtěte si také

Vynikají oběd do hodiny: Domácí špecle se slaninou a žampiony si zamilujete

Denně 20 000 šťastlivců díky BILLA

BILLA ve středu 6. března spustila kampaň, která potěší každého, kdo nakoupí mezi 6. březnem a 2. dubnem 2024. Pokud uskutečníte nákup v tomto obdobní, máte šanci být mezi 20 000 lidmi denně, kteří získají svůj nákup zdarma, a to jak online, tak v kamenných prodejnách, podmínkou je však být členem BILLA klubu. Maximální hodnota nákupu může být podle podmínek až 5 000 Kč.

Jak zvýšit své šance na výhru?

Stačí se stát členem BILLA klubu, uskutečnit nákup a při placení ukázat svou klubovou kartu. Na pokladně pak může přijít ta radostná chvíle, kdy vám pokladní oznámí, že za nákup platit nemusíte. Online nákupy fungují podobně – po dokončení nákupu dostanete zprávu, jestli jste mezi vybranými. BILLA ke kampani zveřejnila na svých sociálních sítích již začátkem týdne video, které ukazuje, jak bude tato výjimečná akce probíhat. Pod příspěvkem se rozhořela debata o tom, že se jedná jen o další trik k tomu, jak přinutit zákazníky stát se členem věrnostního klubu.

Lidl vrací hodnotu nákupů minutu co minutu

Také Lidl si pro své zákazníky připravil loterii ve své aplikaci Lidl Plus, kde každou minutu jeden šťastlivec získá hodnotu svého nákupu zpět. Akce probíhá již od 4. března do 17. března a je určena pro uživatele aplikace. Čím více nákupů, tím větší šance na výhru – slibuje Lidl na svých stránkách.

Jak funguje Lidl Plus ruleta?

Pokaždé, když při nákupu ve vašem oblíbeném obchodě Lidl naskenujete svoji Lidl Plus kartu, získáte v aplikaci Lidl Plus možnost zatočit ruletou. Tuto zábavnou funkci najdete přímo na úvodní stránce aplikace, kde se nachází nad aktuálními letáky. Během otevírací doby prodejen algoritmus každou minutu vybere jednoho šťastného zákazníka, který obdrží výherní ruletu s lákavou hlavní cenou.

Co je hlavní cenou?

Jedná se o slevový kupón Lidl Plus, díky němuž získáte slevu na váš příští nákup. Před realizací nákupu je nutné tento kupón v aplikaci aktivovat. Velkým lákadlem je, že hodnota výhry odpovídá částce, kterou jste utratili za nákup, při němž jste získali výherní ruletu. Například pokud váš poslední nákup činil 780 Kč a při něm jste získali ruletu, výhra bude ve formě peněžního kupónu Lidl Plus na stejnou částku 780 Kč. Maximální hodnota, kterou můžete vyhrát, je stanovena na 5 000 Kč.

Proč jsou tyto akce výjimečné?

V době rostoucích cen přicházejí tyto iniciativy od obchodních řetězců jako příjemné překvapení. Mohou vám nejen ušetřit peníze, ale také přinést tu vzrušující chvíli, kdy zjistíte, že váš nákup bude zdarma. Je to téměř jako vyhrát v loterii, jen s tím rozdílem, že vaše šance na úspěch není spojena s hazardem.

Ačkoliv možnost získat nákupy zdarma zní lákavě, nezapomínejte na specifické podmínky těchto akcí. Výhry se nevztahují na nákup tabákových výrobků, tiskovin, dárkových karet atd. A nezapomeňte, že ačkoli je nákup zdarma, věrnostní body se za něj nepřipisují.

Zdroje: TZ Lidl, TZ BILLA