Řetězec Flop Top inovuje prodejny. V Netolicích zavádí nově provoz 24/7

Ilustrační obrázek k článku, na fotografii je prodejna Flop Top v Jindřichově Hradci Flop Top

V Netolicích, malebném městě na jihu Čech, se děje velká novinka v oblasti maloobchodu. Oblíbená síť potravinářských prodejen Flop Top zde otevírá novou kapitolu v inovacích a pohodlí pro zákazníky. Provozovna v Netolicích se nyní pyšní nepřetržitým provozem 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, což ji staví do role průkopníka ve vylepšení zákaznického servisu.

Přečtěte si také

V českých lékárnách náhle došel lék Algifen Neo, který užívá měsíčně 60 tisíc pacientů

Nepřetržitý provoz 24/7 v Netolicích

Výraznou inovací, která vzbuzuje zájem, je zavedení samoobslužných pokladen. Tato funkce nabízí zákazníkům Flop Top prodejny možnost nákupu kdykoli během dne nebo noci, což je ideální pro ty, kdo pracují v atypických časech, nebo pro ty, kdo upřednostňují nakupování mimo špičku. Samoobslužné pokladny jsou navrženy tak, aby byly maximálně přístupné a snadno použitelné pro všechny.

Informační banner k nově otevřené prodejně Flop Top v Netolicích Flop Top

Aplikace Flop Top DoKapsy

K využívání této služby mimo standardní otevírací dobu slouží aplikace DoKapsy. Aplikace nejen usnadňuje nákupy, ale také nabízí speciální akce a slevy, přizpůsobené potřebám uživatelů. Aplikace je snadno stahovatelná, intuitivní ve využívání a zajišťuje bezpečnost díky ověření bankovní identity zákazníka.

Flop Top prodejny v režimu 24/7

Tento inovativní přístup není v síti Flop Top novinkou. Podobný model samoobslužného prodeje byl již úspěšně implementován v jiných pobočkách, například v Jindřichově Hradci a Vimperku. Plány na další rozšíření jsou ambiciózní, s cílem zpřístupnit tento model i v dalších městech a obcích, čímž se rozšíří pohodlí a dostupnost služeb pro ještě větší počet zákazníků.

Prodejna v Netolicích, umístěná na Gregorově ulici, má otevírací dobu od pondělí do pátku od 6:30 do 18:00, v sobotu od 7:00 do 13:00, zatímco v neděli zůstává zavřená. Pro ty, kdo dávají přednost nakupování mimo tyto hodiny, je nyní dostupný 24/7 samoobslužný režim.

Zákazníci se mohou těšit nejen na pohodlné nakupování, ale i na atraktivní akční nabídky, pravidelně aktualizované na webových stránkách Flop Top. Jako obchod s „českým srdcem“ Flop Top klade důraz na kvalitu, dostupnost a především na spokojenost zákazníků.