Naskenovat a rovnou do tašky. Nakupování v dm ještě více zjednoduší služba Scan&Go

Logo prodejny dm drogerie Wirestock Creators / Shutterstock.com

Společnost dm představila revoluční novinku ve svém nákupním procesu – službu Scan&Go. Tato inovativní služba přináší zákazníkům značné zrychlení a zjednodušení celého procesu nakupování. Nyní stačí, aby zákazníci skenovali produkty přímo v obchodě pomocí aplikace Moje dm na svém chytrém telefonu a ihned je umístili do nákupní tašky.

Co v článku najdete

Přečtěte si také

Italové zveřejnili nejhrůznější kombinace pizzy. Dali byste si pizzu s toppingem z hadího masa?

Jak služba Scan&Go v dm funguje?

Tato služba umožňuje zákazníkům dm drogerie v reálném čase sledovat celkovou cenu jejich nákupu, což přináší přehlednost a kontrolu nad výdaji. Když mají zákazníci svůj nákup kompletní, jednoduše na pokladně naskenují QR kód z aplikace na svém telefonu a zaplatí za celý nákup bez nutnosti vykládání zboží z tašky.

Scan&Go od dm je skutečným průlomem v nakupování, který značně usnadňuje a urychluje proces placení, a zároveň poskytuje zákazníkům lepší přehled o jejich nákupech. Tato služba je dalším krokem společnosti dm k poskytování vynikajících služeb svým zákazníkům a zlepšování jejich nákupní zkušenosti.

Grafika dm vysvětlující výhody nové služby dm drogerie

„Neustále hledáme cesty, jak zákazníkům zpříjemnit zážitek z nakupování v dm. Díky službě Scan&Go nyní odpadá nutnost vyskládat celý nákup na pokladně a poté ho zase vracet do tašky. Zákazníci si naskenované produkty uloží do tašek beze spěchu, díky čemuž klesá i riziko, že se nějaká věc poškodí. Zároveň tato nová služba pomůže zkrátit čekací dobu na pokladnách,“ řekl Jiří Peroutka, manažer komunikace dm drogerie markt.

Jako první si tuto novinku mohou již zkoušet zákazníci v prodejně OC IGY České Budějovice. V následujících měsících se pak rozšíří do dalších prodejen po celé republice.

Scan&Go je oblíbeným způsobem u zákazníků a řetězce se snaží v rámci modernizace tyto inovace do svých prodejen postupně zavádět a rozšiřovat.