Zabijačka

Domácí zabijačky vymírají. Co máte nejradši? Maso, jitrnice či prdelačku je výhodnější koupit, říkají odborníci
Kvíz: Masopust v plném proudu! Jak dobře tuhle tradici znáte? Všechny otázky zodpoví správně jen hrstka lidí!
Kvíz: Prdelačka, ovar nebo jelito. Víte o domácí zabijačce všechno? Pokud jste na ní někdy byli, zvládnete ho hravě
Zabijačkové hody: Zavařte si maso do zásoby! Jde to u syrového i pečeného, stačí dodržet pár pravidel
Vyškvařte si sádlo a udělejte si ty nejlepší křupavé škvarky podle receptu pana Cuketky
Sezóna zabijaček je tady! Jak si užít domácí speciality a nezničit si zdraví
Oslavte masopust tradičně: Užijte si zabijačkové hody nebo boží milosti
České klasiky, které cizincům nechutnají: Nudle s mákem, dršťky nebo lovečák
Počet domácích zabijaček klesl. Mohou za to ceny vepřového, ale i zdravý životní styl lidí na vesnicích
Akce jako prase: Poradíme, kde koupit naporcovanou půlku vepře i další zabijačkové speciality