Akce jako prase: Poradíme, kde koupit naporcovanou půlku vepře i další zabijačkové speciality

Muž drží na prekénku vepřové maso casanisa / Shutterstock.com

Na to, abyste si mohli dopřát poctivé zabijačkové hody, nepotřebujete nyní vepříka, čas na práci ani prostor na objemné náčiní na zabijačku. Stačí vzít dvě tašky a vyrazit na nákupy. Poradíme vám, kde právě teď nakoupit zabijačkové pochutiny za velmi příznivé ceny.

Přečtěte si také

Recept na jarní pomazánku, ve kterém zužitkujete všechny druhy bylinek ze zahrádky

Půlka prasete ve dvou taškách

Pokud chcete pořídit něco skutečně netradičního, vyrazte do Kauflandu. Od 3. do 16. února si v něm totiž můžete objednat polovinu prasete, a užít si tak doma vepřové hody. Abyste si na praseti mohli doma pochutnat, musíte na informacích svého obchodního domu Kaufland odevzdat vyplněný objednávkový kupón, ve kterém uvedete:

  • kolikrát chcete vepřovou půlku bez hlavy a předních nožiček naporcovanou na základní části,
  • jméno,
  • telefon,
  • datum vyzvednutí objednávky (máte na výběr ze 4 termínů).

Po vyplnění kupónu se ve zvoleném datu dostavíte do obchodu a převezmete 2 tašky plné vepřových dobrot. Váha objednávky by měla být zhruba 40 kg, proto s sebou pro jistotu vezměte i nějakého siláka z okolí.

Tip: Prohlédněte si aktuální leták Kauflandu a nakupte v něm rovnou suroviny, bez kterých se při zpracování vepřového neobejdete.

Půlku prasete si v Kauflandu objednáte vyplněním objednávkového kupónu Kaufland

Zabijačkové hody i v ostatních řetězcích

Zabijačkové speciality nepořídíte pouze v již zmíněném Kauflandu, ale třeba také v Albertu. V něm na vás od 3. do 9. února čeká:

Ani menší řeznictví nezahálí

Neholdujete-li nákupům v obchodních řetězcích, na Kupi.cz můžete najít i akční letáky menších masných podniků, jako je například řeznictví H+H nebo RABBIT.

Ostatní akce na zabijačkové speciality pak najdete přímo tady. Tak co, už se vám také sbíhají sliny?