Kysané zelí

Závin s kysaným i červeným zelím 4x jinak: Klasika, která se neomrzí
Zapečený zelňák se sýrem
Čas přípravy: 50 min Obtížnost: Střední Cena: 128 Kč

Zapečený zelňák se sýrem

Zapečený zelňák se sýrem je jednoduchým jídlem, které však naprosto ohromí svou chutí. Kysané zelí se dokonale hodí pro podzimní období. Nejen, že je plné vitamínů, navíc i skvěle chutná.

Zapečený zelňák se sýrem
Luxusní americký sendvič v chlebu: S přípravou hovězího Reuben sendviče musíte začít týden dopředu
Bílé hlávkové zelí za posledních 10 let zdražilo skoro o 140 procent! Stane se z něj sváteční jídlo?
Výborné křupavé jídlo z brambor: Plní se kysaným zelím, uzeným masem a je z jižních Čech
Zdravá polévka našich babiček: Zelňačka skvěle chutná a můžete ji servírovat i jako hlavní jídlo
Dobrota z masa, zelí a smetany: Recept na vyhlášený segedínský guláš Zdeňka Pohlreicha
Je libo knedlíky ze „zemčat“? Rychlý recept na chlupaté knedlíky jako od babičky
Co uvařit z řepy, zelí, dýně či jablek? Podzimní recepty, které stojí za to vyzkoušet
Zelná šťáva je lékem i vitamínovou bombou. Jak si ji vyrobit čerstvou i fermentovanou?
Kysané zelí: Lék na nachlazení i kocovinu. Jak ho připravit?
Levné, chutné a zdravé. Víte, které superpotraviny toto všechno splňují?
Ušetřete za probiotika: Vyzkoušejte si doma připravit zkvašenou zeleninu, která posílí imunitu
Zelňačka pro celou rodinu? Vyzkoušejte staročeskou, moravskou nebo veganskou