Kysané zelí

Zdravá polévka našich babiček: Zelňačka skvěle chutná a můžete ji servírovat i jako hlavní jídlo
Zapečený zelňák se sýrem
Čas přípravy: 50 min Obtížnost: Střední Cena: 96 Kč

Zapečený zelňák se sýrem

Zapečený zelňák se sýrem je jednoduchým jídlem, které však naprosto ohromí svou chutí. Kysané zelí se dokonale hodí pro podzimní období. Nejen, že je plné vitamínů, navíc i skvěle chutná.

Zapečený zelňák se sýrem
Dobrota z masa, zelí a smetany: Recept na vyhlášený segedínský guláš Zdeňka Pohlreicha
Je libo knedlíky ze „zemčat“? Rychlý recept na chlupaté knedlíky jako od babičky
Co uvařit z řepy, zelí, dýně či jablek? Podzimní recepty, které stojí za to vyzkoušet
Zelná šťáva je lékem i vitamínovou bombou. Jak si ji vyrobit čerstvou i fermentovanou?
Závin s kysaným i červeným zelím: Klasika, která se neomrzí, 4x jinak
Kysané zelí: Lék na nachlazení i kocovinu. Jak ho připravit?
Levné, chutné a zdravé. Víte, které superpotraviny toto všechno splňují?
Ušetřete za probiotika: Vyzkoušejte si doma připravit zkvašenou zeleninu, která posílí imunitu
Zelňačka pro celou rodinu? Vyzkoušejte staročeskou, moravskou nebo veganskou