Gril

Chcete grilovat čistě, rychle a bez kouře? Potřebujete plynový gril! Poradíme, jak vybrat ten nejlepší
Manuál grilování pro vegetariány: I bez masa zažijete perfektní grilovačku, když víte, jak na to
Grilování po švýcarsku. Vyzkoušejte domácí rakletování sýrů, zvládnete to i bez speciálního grilu
Jak vyčistit gril? Podomácku a levně to zvládnete s bramborou, jedlou sodou nebo kávou
Maso z mrazáku i oblíbená zelenina aneb 6 potravin, které nikdy na gril nedávejte!
Recept: Grilovaný meloun v křupavé krustě
Šašliky: Dobrota z masa, kterou si zamiluje každý masožravec. Hoďte je na gril a oblíznete všech deset
Jaké sýry jsou opravdu vhodné na gril? Na grilovanou mozzarellu nebo fetu radši zapomeňte
Vyčistěte gril jako profík: Tohle musíte udělat správně a půjde to samo. Známe i fígl, jak na odolné připáleniny
Jak správně naložit maso na gril? Musíte ho úplně ponořit a marinovat nejlépe i zevnitř
Společnosti Heinz a Mattel se spojily a vytvořily „Barbiecue“ omáčku
Připravte se na grilovací sezónu: Jak vybrat gril i potřebné náčiní
Jak vybrat a udržovat grilovací příslušenství
Chystáte se grilovat? Vyzkoušejte kávovou marinádu nebo ředkvičky místo přílohy
Grilování letos vyjde levněji: Slevy na grilovací suroviny ušetří až čtvrtinu nákupní ceny
Zahoďte grilovací tácky i podpalovače! Čeho se při grilování vyvarovat
Grilovací sezóna začíná: Jaké jsou výhody plynových grilů?
Grilujte jako profíci: Neodolatelné marinády, které udělají z každého kusu masa šťavnatý hit
Chybí vám letní grilování? S kontaktním grilem můžete grilovat i v zimě ve své kuchyni
Grilování bez masa: Pochutnejte si jako vegan a vyměňte flákotu masa za zdravější varianty