1/0
Tento rychlý recept na masové ragú je ideální pro milovníky masa, kteří hledají snadnou a rychlou omáčku na těstoviny. Obsahuje restované mleté hovězí maso, které se propojí s rajčatovým protlakem, česnekem a vínem pro bohatou umami chuť. Výsledek je fantastický, a přitom tak jednoduchý! Stačí pár přísad jako váš oblíbený druh vína a máte na stole skvělou omáčku.
Na pánvi rozehřejte olivový olej a opékejte na něm rozkrojený česnek a nakrájenou cibuli dozlatova.
Přidejte mleté maso a restujte ho dohněda, zároveň osolte a opepřete podle chuti.
Přimíchejte bobkový list a rajčatový protlak, snižte teplotu a vařte, až se olej začne oddělovat od omáčky.
Přilijte víno a vařte ještě asi 5 minut, dokud se nevstřebá. Ochutnejte a případně dolaďte solí a pepřem.
Mezitím uvařte těstoviny podle návodu do al dente. Slijte je a servírujte s masovým ragú, posypané hoblinami parmazánu.
Líbil se vám recept Rychlé masové ragú na těstoviny? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.