1/0
Tento letní dezert je svěží, lehký a stále neuvěřitelně krémový, a co je nejlepší, jeho příprava je snadná a nenáročná. Jahodové tiramisu bez vajec získává svou jedinečnost díky použití šťavnatých jahod a smetany místo tradičních vajec a kávy. Tento recept se hodí pro rodinné oslavy i neformální posezení s přáteli a snadné variace vám umožňují stále objevovat nové chutě. Připravte se na chuťový zážitek, který vás dokonale oslní!
Pokapejte piškoty dezertním vínem.
Mascarpone promíchejte s ušlehanou smetanou. V případě potřeby přidejte vodu nebo víno.
Připravte nádobu o objemu zhruba 1 litr.
Dvě třetiny jahod rozmačkejte s cukrem, zbytek nakrájejte na plátky.
Na dno položte polovinu piškotů, překryjte rozmačkanými jahodami a mascarpone, a zopakujte.
Navrch přidejte plátky jahod a vychlaďte – ideálně přes noc.
Líbil se vám recept Jahodové tiramisu? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.