1/0
Rýžový pudink s mangem je exotický dezert plný krémové chuti kokosového mléka, sladkého medu a šťavnatého manga. Jemná rýže nasákne bohatou vůni skořice, která dodá pokrmu hřejivý nádech. Tento jednoduchý a lahodný recept je skvělou sladkou tečkou po jídle nebo lehkým dezertem k odpolední kávě.
Rýži propláchněte pod tekoucí teplou vodou a dejte ji vařit do vody.
Mezitím oloupejte a nakrájejte mango na kostičky.
Kokosové mléko nalijte do hrnce a přiveďte k varu.
Poté přidejte uvařenou, měkkou rýži a med a vařte ještě asi pět minut, dokud rýže nenasaje mléko.
Následně vmíchejte část nakrájeného manga smíchaného se skořicí a nechejte vychladnout.
Studený dezert ozdobte zbývajícími mangovými kostičkami.
Líbil se vám recept Rýžový pudink s mangem? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.