Uzeniny

Obchody stahují nebezpečnou šunku s bakterií. 190 kilogramů už se dostalo mezi zákazníky, šarže má spotřebu do 15. září
Klobásky, jerky, jogurty i kváskový chleba: Co dnes zvládnou moderní sušičky, o tom se nám před pár lety ani nezdálo
Je bezpečné jíst párky studené? Většina už je částečně předvařená, pozor si ale dejte na ty grilovací
Buřt není totéž co špekáček. Zákon určuje, co musí špekáček obsahovat, kvalitu ale ohlídat neumí
Test vepřových šunek: Jak dopadl? Výrobci slibují na obalu víc masa, než je reálně uvnitř
Jak opékat špekáčky jako profík? Nařízněte je do kříže a na ohni je nechte čtvrt hodiny
Nejezte separát! Kvalitní párky by měly mít „čisté složení“. V obchodě napoví i cenovka
Nejlepší šunku si zvládnete připravit snadno a levně doma! Jak ji vyrobit i bez šunkovaru?
Veterináři varují před závadnými výrobky, objevila se v nich nebezpečná bakterie
Jogurty, tousťák nebo oplatky: 10 potravin, které můžete s klidem jíst i prošlé
Jak správně vařit párky? A musíte je loupat? Vkládání z ledničky do vařící vody je velká chyba
Bramborová babka: Tradiční delikatesa z Polska, kterou budete vařit rádi i vy
„Deset deka debrecínky, prosím.“ Jak koupit v obchodě kvalitní šunku? I ty dětské mohou být plné éček
Celiaci, pozor! Potraviny, ve kterých by lepek čekal málokdo. Mezi nimi klobáska i šunka
Vánoční vinná klobása s křenovou kaší: Tradiční česká chuť svátků
Jednoduchý recept na vynikající francouzské brambory lepší než od babičky
Velký test slaniny: Výrobci klamou o obsahu masa. Pohořely i dražší značky
Tyhle fleky budete milovat! Uvařte si vynikající šunkofleky jako od babičky
Už dva plátky šunky denně zvyšují riziko cukrovky, varuje nová studie