Uzeniny

Opečte si dokonalý špekáček. Nejen kvalita ohně ale i řez je zásadní. Je lepší ježek, nebo chobotnice?
Česká gurmánská klasika: Jednoduchý recept na nejlepší francouzské brambory
Tyhle fleky budete milovat: Uvařte si vynikající šunkofleky jako od babičky
Domácí šunku zvládnete i bez šunkovaru. A bude zdravější i levnější než v obchodě
Špek versus slanina: Jen málo lidí ví, jaký je mezi nimi doopravdy rozdíl
Inflace změnila rajón zlodějů. Krade se ve větších městech, zloději se zaměřují na máslo, uzeniny i alkohol
Pozor na vodňanské kuřecí řízky, chlazené kuře se salmonelou a sušenou šunku, obchody stahují tyto výrobky z prodeje!
Jak správně nařezat a připravit špekáčky jako profesionál
Gothaj: Jak se z kdysi německé lahůdky stal levný a nekvalitní salám chudých?
Sezóna špekáčků je tu: Jak poznat ty opravdu kvalitní?
Uzeniny, toastový chléb nebo oplatky: 10 druhů potravin, které můžete s klidem jíst i prošlé
Blíží se konec reklam na maso? V nizozemském Haarlemu je zakážou
Vídeňský, frankfurtský, debrecínský a spišský: Víte, jaký je mezi druhy párků rozdíl?
3 rychlá jídla, která zvládne připravit úplně každý
3 recepty z pikantní klobásy, které stojí za to vyzkoušet
Opečený špekáček, utopenec či buřtguláš. Česká národní uzenina je s námi už více než 130 let
Proč je uzené maso nezdravé a jak udit zdravěji?
Jak vybrat kvalitní domácí udírnu? Na co se při výběru zaměřit, aby byla tou ideální pro vás
Pozor na pikantní klobásky se salmonelou. Obchody je stahují z trhu a varují před jejich konzumací
V Česku chybí 5 000 řezníků. Musíme je dovážet ze zahraničí