Uzeniny

Test pařížských salátů: Dřívější normu by nesplnily, nejhorší měl místo masa separát a kůže
Uherské salámy klamou zákazníky, ukázal test. Obsahují méně masa, někdy i falešnou plíseň z fólie
Mohou se jít párky studené? Většina už je částečně předvařená, pozor si ale dejte na ty grilovací
Zklamání ze supermarketu: Test ukázal, že oblíbené značky slaniny mají na obalech falešné údaje o mase i soli
Supermarkety stahují z prodeje nebezpečnou šunku. Většina už se prodala zákazníkům
Klobásky, jerky, jogurty i kváskový chleba: Co dnes zvládnou moderní sušičky, o tom se nám před pár lety ani nezdálo
Buřt není totéž co špekáček. Zákon určuje, co musí špekáček obsahovat, kvalitu ale ohlídat neumí
Test vepřových šunek: Jak dopadl? Výrobci slibují na obalu víc masa, než je reálně uvnitř
Jak opékat špekáčky jako profík? Nařízněte je do kříže a na ohni je nechte čtvrt hodiny
Nejezte separát! Kvalitní párky by měly mít „čisté složení“. V obchodě napoví i cenovka
Nejlepší šunku si zvládnete připravit snadno a levně doma! Jak ji vyrobit i bez šunkovaru?
Veterináři varují před závadnými výrobky, objevila se v nich nebezpečná bakterie
Jogurty, tousťák nebo oplatky: 10 potravin, které můžete s klidem jíst i prošlé
Jak správně vařit párky? A musíte je loupat? Vkládání z ledničky do vařící vody je velká chyba
Bramborová babka: Tradiční delikatesa z Polska, kterou budete vařit rádi i vy
„Deset deka debrecínky, prosím.“ Jak koupit v obchodě kvalitní šunku? I ty dětské mohou být plné éček
Celiaci, pozor! Potraviny, ve kterých by lepek čekal málokdo. Mezi nimi klobáska i šunka
Vánoční vinná klobása s křenovou kaší: Tradiční česká chuť svátků
Jednoduchý recept na vynikající francouzské brambory lepší než od babičky