Uzeniny

Vídeňské, frankfurtské, debrecínské nebo spišské. Mezi párky jsou rozdíly, jméno kvalitu nezaručí
Naučte se opékat špekáčky jako profesionál. Správné naříznutí je zásadní
Konec párkům, hitem je svíčková, koprovka nebo španělský ptáček v rohlíku
Gothaj: Z vyhlášené německé lahůdky se stal levný nekvalitní salám. Víte, co je studentský řízek?
Vyhlášená pražská šunka je jen jedna. V čem je tato naše uzenina tak jedinečná?
Maso sem, tuk tam. Výrobci si u slaniny uvádí, co chtějí, ukázal dTest v nedávném hodnocení
Není buřt jako špekáček. Zákon určuje, co musí špekáček obsahovat, kvalitu ale neohlídá
Opečte si dokonalý špekáček. Nejen kvalita ohně ale i řez je zásadní. Je lepší ježek, nebo chobotnice?
Česká gurmánská klasika: Jednoduchý recept na nejlepší francouzské brambory
Tyhle fleky budete milovat: Uvařte si vynikající šunkofleky jako od babičky
Domácí šunku zvládnete i bez šunkovaru. A bude zdravější i levnější než v obchodě
Špek versus slanina: Jen málo lidí ví, jaký je mezi nimi doopravdy rozdíl
Inflace změnila rajón zlodějů. Krade se ve větších městech, zloději se zaměřují na máslo, uzeniny i alkohol
Pozor na vodňanské kuřecí řízky, chlazené kuře se salmonelou a sušenou šunku, obchody stahují tyto výrobky z prodeje!
Uzeniny, toastový chléb nebo oplatky: 10 druhů potravin, které můžete s klidem jíst i prošlé
Blíží se konec reklam na maso? V nizozemském Haarlemu je zakážou
3 rychlá jídla, která zvládne připravit úplně každý
3 recepty z pikantní klobásy, které stojí za to vyzkoušet
Opečený špekáček, utopenec či buřtguláš. Česká národní uzenina je s námi už více než 130 let
Proč je uzené maso nezdravé a jak udit zdravěji?