Špekáčky

Špekáček vs. buřt: Ověřte si informace na etiketě, ať nejste zklamaní
Domácí utopenci s cibulí a feferonkami
Čas přípravy: 1 hod Obtížnost: Snadný Cena: 130 Kč

Domácí utopenci s cibulí a feferonkami

Domácí utopenci s cibulí a feferonkami patří mezi české lahůdky, bez kterých si mnozí nedokážou představit žádné pravé posezení u vychlazeného piva. Využijte toho, že si můžete tuto lahůdku připravit vlastnoručně doma, a dejte si skutečně záležet na kvalitě ingrediencí.

Domácí utopenci s cibulí a feferonkami
Buřt není totéž co špekáček. Zákon určuje, co musí špekáček obsahovat, kvalitu ale ohlídat neumí
Česká hospodská klasika nejen k hokeji: Snadný recept na oblíbené špekáčky na pivu
Kvíz: Pálení čarodějnic je tady! Otestujte si, jak znáte tradice a zvyky této magické noci
Jak opékat špekáčky jako profík? Nařízněte je do kříže a na ohni je nechte čtvrt hodiny
Užijte si opékačku bez práce! Trendy přenosná ohniště pořídíte od pár stovek a umí nahradit i gril
Není buřt jako špekáček. Zákon určuje, co musí špekáček obsahovat, kvalitu ale neohlídá
Opečte si dokonalý špekáček. Nejen kvalita ohně ale i řez je zásadní. Je lepší ježek, nebo chobotnice?
Opečený špekáček, utopenec či buřtguláš. Česká národní uzenina je s námi už více než 130 let
Čarodějnice jsou tady. Nakupte na grilovačku levněji. Víme, kde jsou nyní nejvýhodnější ceny