Marinované maso

Zákazníci se marinovanému masu vyhýbají. Odrazují je bakterie, stáří masa i složení marinády
Rolovaný pečený bok jako od babičky: Recept na šťavnaté maso, které provoní celý dům a zmizí rychlostí blesku
Naučte se naložit maso na gril, aby bylo krásně šťavnaté: Déle neznamená lépe a myslete na „svatou trojici“
Šťavnatá jako nikdy předtím: Tu nejlepší roštěnou připravíte ve vodě a plastovém sáčku
Po Vánocích výrazně ubývá slev na maso, upozorňuje datová expertka. Radí, jaké maso nakoupit do zásoby ještě před svátky
Nejjemnější vepřové, které se hodí na minutky: Vepřová panenka bude dokonalá, pokud do ní nepíchnete
Obdoba českého špízu z východní Evropy: Základem je kyselá marináda na maso, díky které bude maso krásně křehké
Vychutnejte si dokonale šťavnaté a křehké maso z grilu: Tipy na 5 nejlepších marinád – medovou i jogurtovou
Nejčastější chyby při marinování masa. Každé maso potřebuje jinou dobu a dokonce i jiný typ marinády
Grilujte jako profíci: Neodolatelné marinády, které udělají z každého kusu masa šťavnatý hit
Poznejte indickou specialitu: Co je to čatní a jak se připravuje?
Jak připravit správně marinádu? Vyvarujte se těch nejčastějších chyb při nakládání masa
Grilování vyjde letos Čechy dráž, ale dá se i ušetřit
Staňte se mistrem grilovaček díky dokonalému marinování, jehož základem je kvalitní sójová omáčka
4 šťavnaté marinády, které se letos stanou stálicemi vašeho grilování
Vyzkoušejte tyto 4 medové marinády na maso