Marináda

Řízky jako od babičky: Stačí je namočit, budou měkké, šťavnaté a doslova se rozpadnou na jazyku
Většina BBQ omáček z obchodu chutná podobně. Domácí verzi dodá výraznou chuť pár kapek tekutého kouře
Ne, nezdá se vám to. Některá jídla jsou lepší až den po uvaření, potvrzují vědci
Šťavnatá kuřecí stehna na medu a hořčici s fíky: Recept, který by neměl chybět na nedělním stole
Na nejlepší marinádu stačí 5 ingrediencí a pár minut: Tuk je nositelem chuti, kyselá složka maso změkčí
Jak na svatomartinskou husu? Ta nejlepší se upeče sama za 12 hodin a bez kontroly
S pivem se vaří líp: Řízek v těstíčku bude křupavější, buchta kypřejší a naložené maso jemnější
Nejlepší sýrové rychlovky na gril, na kterých nic nepokazíte: Halloumi se nerozteče a grilování hermelínu stopujte
Vychutnejte si dokonale šťavnaté a křehké maso z grilu: Tipy na 5 nejlepších marinád – medovou i jogurtovou
Nejčastější chyby při marinování masa. Každé maso potřebuje jinou dobu a dokonce i jiný typ marinády
Švestková sezóna je tu! Připravte si z nich sladké i slané dobroty
Co se stane, když smícháte kečup s colou? Na hotdogy prý neexistuje nic lepšího
Zahoďte grilovací tácky i podpalovače! Čeho se při grilování vyvarovat
Grilujte jako profíci: Neodolatelné marinády, které udělají z každého kusu masa šťavnatý hit
Meatless Monday: Jak si pochutnat i bez masa?
Jak připravit správně marinádu? Vyvarujte se těch nejčastějších chyb při nakládání masa
Grilujete skutečně správně? Nejčastější chyby, před kterými mistři grilu varují. Neděláte je také?
Staňte se mistrem grilovaček díky dokonalému marinování, jehož základem je kvalitní sójová omáčka
4 šťavnaté marinády, které se letos stanou stálicemi vašeho grilování
3 rychlé recepty s kuřecím masem na asijský způsob