Tuňáková pomazánka

Časová náročnost: 10 min
Obtížnost: Snadný
Redakce Kupi.cz
Dvě opečené půlky krajíce chleba natřené tuňákovou pomazánkou, servírovány na bílém malém talířku, na dřevěné desce Kupi.cz

Tuňáková pomazánka je velmi jednoduchá na přípravu a podávaná na celozrnném pečivu se zeleninou představuje vyváženou snídani i svačinu. Hotová je během pár chvilek a pochutná si na ní celá rodina.

Postup přípravy

  • 1

    Připravíme si středně velkou mísu. Dáme do ní tvaroh, tuňáka z plechovky (bez oleje), nakrájené vajíčko vařené natvrdo, najemno nasekané okurky nakládačky, jemně nasekanou cibulku a hořčici.

  • 2

    Dobře promícháme, aby se všechny ingredience dobře spojily.

  • 3

    Ochutnáme a podle chuti osolíme a opepříme. Podáváme s pečivem.

Tip

Tuňáková pomazánka je senzační i odleželá, ideálně 1 až 2 dny.

Líbil se vám recept Tuňáková pomazánka? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.

Recepty, které by vás mohly zajímat