Velké slevy v IKEA: Více než 350 výrobků za nižší ceny

Vnitřek obchodu Ikea nomadFra / Shutterstock.com

IKEA nezastavuje ve svém úsilí stát se ještě dostupnějším pro své zákazníky. Od konce února spouští další vlnu slev, která zahrnuje více než 350 výrobků, včetně oblíbených pohovek a doplňků. Zjistěte, jaké produkty si můžete pořídit za výrazně nižší ceny!

Přečtěte si také

Fantastická míchaná vajíčka podle Gordona Ramsayho, která se vám vždy povedou

IKEA snižuje ceny: Co nového vám nabízí

Společnost IKEA, která je známá svou širokou nabídkou nábytku a domácích doplňků, přichází s další výraznou slevovou akcí. Po loňském podzimním zlevnění téměř poloviny svého sortimentu nyní zlevňuje dalších více než 350 výrobků. Mezi sníženými cenami najdete jak nábytek, tak i oblíbené doplňky.

Oblíbené produkty za méně

Mezi zlevněnými produkty nechybí ani bestsellery jako je rozkládací pohovka FRIHETEN, konferenční stolek LACK, komoda MALM se šesti zásuvkami nebo praktické skleněné lahve KORKEN. Například cena za pohovku FRIHETEN padá z 14 990 Kč na 11 990 Kč, což představuje výraznou úsporu pro zákazníky.

Žena vybírá polštář l i g h t p o e t / Shuttrestock.com

Více než 20% sleva

Slevy, které IKEA nabízí, jsou v průměru vyšší než 20 procent. Od loňského podzimu tak IKEA zlevnila už téměř 6 000 výrobků, u některých z nich klesla cena i několikrát. Toto snížení cen představuje jedno z nejvýraznějších v historii společnosti na českém trhu, a jak uvedl generální ředitel IKEA pro Českou republiku, Maďarsko a Slovensko, David McCabe, jde o rekordní snížení cen v sortimentu IKEA. „Jde o největší a zdaleka nejvýraznější snížení cen sortimentu IKEA, jaké jsem kdy osobně zažil. Být pro naše zákazníky cenově co nejdostupnější zůstává naší dlouhodobou prioritou,“ říká David McCabe, generální ředitel IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko.

Speciální akce pro členy IKEA Family

Kromě slev na vybrané produkty spouští IKEA také speciální akci „Šťastný pátek“ pro členy věrnostního klubu IKEA Family. Tato akce umožňuje členům využít speciální ceny na vybrané produkty a získat oblíbená jídla v restauraci IKEA za poloviční cenu.

Konkurence IKEA

IKEA se snaží udržet svou pozici lídra na trhu s nábytkem a domácími doplňky, ale čelí konkurenci od mnoha stran. Mezi její hlavní konkurenty patří firmy jako JYSK, který nabízí podobný sortiment za konkurenční ceny, nebo KIKA, která se zaměřuje na široký výběr nábytku a doplňků s důrazem na design a kvalitu. Dalším významným hráčem je XXXLutz, nabízející rozmanitý sortiment od kuchyní po dekorace. Tyto společnosti jsou hlavními konkurenty IKEA, protože se snaží oslovit podobnou cílovou skupinu zákazníků, kteří hledají kvalitní a cenově dostupný nábytek a domácí doplňky.

Zdroje: ikea.com, kupi.cz